Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bio Planet Better fish Łosoś atlantycki jest delikatny w smaku i może być przygotowany na kilka sposobów. Usmaż go na patelni w połączeniu z masłem i aromatycznymi ziołami oraz przyprawami albo upiecz w piekarniku i dopraw świeżymi warzywami. Ryba pochodzi z Norwegii. Bio Planet Better fish Łosoś atlantycki jest certyfikowanym składnikiem ekologicznym. Do jego przygotowania zostały wykorzystane wyłącznie naturalne procesy. Doskonale komponuje się z sałatą i warzywami oraz owocami, lecz może być podany na talerzu jako samodzielne danie z dodatkiem masła lub cytryny. Podawaj wyłącznie po obróbce termicznej i nie zamrażaj ponownie.
Łosoś atlantycki bez skóry (certyfikowany składnik ekologiczny)
(patelnia) Otwórz opakowanie I wyjmij łososia z saszetki. Smaż 10-15 minut, możesz użyć do tego odrobiny oliwy bądź innego tłuszczu.
(mikrofala) Połóż porcję łososia zapakowanego w saszetkę na talerzu i nakłuj ją w kilku miejscach. Przykryj, a następnie nastaw na 5 minut i 650 W.
(piekarnik) Otwórz opakowanie I wyjmij łososia z saszetki. Włóż do już rozgrzanego do 200 stopni piekarnika na około 20 minut.
(grill) Otwórz opakowanie I wyjmij łososia z saszetki. Smaż przez około 20 minut na już rozgrzanym grillu.