Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Dania z królika to zazwyczaj potrawy bardzo delikatne, a jednocześnie smaczne i bogate w cenne składniki odżywcze.
Lekkostrawne mięso z królika, o niskiej zawartości cholesterolu, jest idealne zarówno dla osób będących na diecie, jak również dla tych którzy cierpią na niedobory białka. Zalety smakowe i zdrowotne mięsa króliczego coraz częściej docenia się w kuchni.
Za najbardziej wartościową część mięsa króliczego uważany jest comber. Z powodzeniem można go przyrządzić na wiele sposobów: upiec, ugotować, usmażyć lub chociażby poddusić. Wychodzą z niego doskonałe pasztety i pieczenie.
Łopatka królika
Przechowywać w temeraturze od +1°C do +4 °C, Po otwraciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 48h. Spożyć po obróbce termicznej.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.