ARLA
Ser Havarti D.O.P.
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Oryginalny, duński Havarti z oznaczeniem ChPoG - Oznaczenie Chronionego Pochodzenia Geograficznego,z dodatkami papryczek jalapeno, ser dojrzewa przez 5 tygodni. Charakterystyczna struktura, usiana wieloma drobnymi dziurkami – struktura jest potwierdzeniem tradycyjnej metody produkcji, która sięga aż 1852 roku!
mleko pasteryzowane
sól
przyprawy: papryka,chili i jalapeno (0,9%)
kultury bakterii kwasu mlekowego
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący:podpuszczka mikrobiologiczna
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Tacka |
g
Średnia miara (e)
inne
polski
Ser Havarti D.O.P.
Ser dojrzewający Havarti D.O.P. śmietankowy
Ser dojrzewający Havarti D.O.P. z jalapenio
Ser Havarti D.O.P.
Ser dojrzewający Havarti D.O.P. śmietankowy
Duński ser Danbo w plastrach 26 % tłuszczu
Pudding proteinowy o smaku słonego karmelu
Pudding proteinowy o smaku czekoladowym
Pasta Gratinar
Serek kremowy naturalny
Serek kremowy naturalny bez laktozy
Serek kremowy czosnek i przyprawy bez laktozy
Serek kremowy z cebulą i szczypiorkiem
Serek kremowy z ziołami i przyprawami
Ser Port Salut
Przechowywać w temperaturze: 2-8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Arla
Marka | Arla |
Green Dot
Chronione oznaczenie geograficzne