MLEKPOL
Ser Gouda w plastrach
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mleczne, łagodne nuty czynią Goudę jednym z najbardziej popularnych serów na całym świecie. Wybierając Goudę BIO firmy Klarma, możesz cieszyć się tym aromatem ze świadomością, że krowie mleko wykorzystane do jej produkcji pozyskiwane jest z zachowaniem najwyższych standardów.
pasteryzowane MLEKO* krowie
sól
stabilizator: chlorek wapnia
kultury bakterii mlekowych
podpuszczka
* z kontrolowanych gospodarstw ekologicznych
Organiczne
Wymiar liczbowy 125
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Tacka |
Waga brutto 142
g
Średnia miara (e)
Ser Gouda w plastrach
Ser Gouda w plastrach bez laktozy
Ser żółty Gouda (plastry)
Ser żółty Gouda ( plastry)
Ser żółty Gouda (plastry)
Ser kremowy w plastrach Gouda
Ser Gouda w plastrach
Ser Gouda w plastrach
Ser Gouda Mega Paka
Ser Gouda, plastry
Ser żółty Gouda ( plastry)
Ser Gouda (plastry) BIO
Ser Gouda (plastry) BIO
Ser Gouda - plastry
Gouda - ser w plastrach BIO
Ser typu Cheddar (plastry) BIO
Przechowywać w temperaturze: +2°C/+6°C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 6
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - LV-BIO-01, Rolnictwo UE Pakowano w atmosferze ochronnej.
Marka | Unbranded |
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Ekologiczny ser Klarma gouda ma delikatny, mleczny smak. Gouda to jeden z najchętniej wybieranych rodzajów sera na całym świecie, jednak ekologiczna jakość produktu Klarma wyróżnia go tle innych.
Klarma to producent serów bio najwyższej jakości. Wszystkie nasze produkty – sery ekologiczne posiadają certyfikat LV-BIO-01. Unijny symbol listka umieszcza się na produktach ekologicznych, pochodzących z gospodarstw rolniczych spełniających ścisłe normy nakładane przez Unię Europejską. Stosowanie wyłącznie naturalnych środków, samowystarczalność i zapewnianie zwierzętom najlepszych warunków bytowych to tylko niektóre z nich. Oznaczona tym znakiem żywność ma najwyższą wartość biologiczną. Kupując produkty z unijnym symbolem listka, nie tylko wspierasz ekologiczne rolnictwo, ale i wzbogacasz swoją dietę o wartościowe, korzystne dla zdrowia składniki.
Pochodzenie mleka: Łotwa.