POLMAK
Makaron 4-jajeczny - kluski
Najniższa cena: 4,59 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
To nie jest makaron idealny! Nie jest idealnie prosty, nie jest idealnie równy, żadna nitka nie jest taka sama…. I właśnie o to chodzi, bo która babcia czy mama zawsze idealnie równo posiekała ciasto? Te nierówności, różnice w grubości to kwintesencja domowego, ręcznie robionego makaronu, takiego jaki pamiętam z rodzinnego domu!
mąka pszenna makaronowa, jaja 18% = równa się 4 jaja/ 1 kg mąki, woda, przyprawa kurkuma.
zawiera : gluten i jaja.
Makaron 4-jajeczny - kluski
Najniższa cena: 4,59 zł
Makaron 4-jajeczny - krajanka
Najniższa cena: 4,69 zł
Makaron 4-jajeczny - niteczka
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron 4-jajeczny - łazanka
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron nitki 10-jajeczny z jajami przepiórczymi
Makaron krajanka (5-jajeczna)
Makaron gwiazdki
Makaron rosołowy jajeczny - krajanka
Makaron rosołowy jajeczny - kluski
Makaron rosołowy nierówno krojony
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - niteczka
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - kluski
Makaron jajeczny - lane kluski
Makaron 4-jajeczny - kluski nierówno siekane
Makaron świderki (4-jajeczny)
Makaron Spaghetti (świeży)
Makaron kluseczki 2-jajeczne
Makaron 4-jajeczny - kluski
Najniższa cena: 4,59 zł
Makaron 4-jajeczny - krajanka
Najniższa cena: 4,69 zł
Makaron 4-jajeczny - fala
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron 4-jajeczny - niteczka
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron 4-jajeczny - łazanka
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron rosołowy jajeczny - krajanka
Makaron rosołowy nierówno krojony
Makaron rosołowy jajeczny - kluski
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - niteczka
Makaron jajeczny - cieniutko krojony
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - kluski
Makaron jajeczny - lane kluski
Makaron 4-jajeczny - kluski nierówno siekane
Makaron fusilli (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron penne (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron spaghetti (o niskim indeksie glikemicznym)
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody ( 1L wody na 100g makaronu). Gotować w zależności od preferencji przez około 5-6 minut. Na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Ugotowany makaron odcedzić. Stosować wedle uznania.