MIODY POLSKIE
Miód pszczeli nektarowy akacjowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Duże wartości odżywcze i zdrowotne.
Doskonały do śniadań,
** Krystalizacja miodu jest naturalnym procesem. Większość polskich miodów krystalizuje. Czas krystalizacji zależy od wielu czynników. Krystalizacja jest jedną z oznak dobrej jakości miodu. Miód nie traci swoich właściwości przez krystalizację. Tak samo wartościowy jest miód płynny (patoka) jak i stały (krupiec). Krystalizacja polskiego miodu jest więc raczej nieuchronnym procesem, który zazwyczaj następuje po kilku miesiącach. Na szczęście skrystalizowany miód można przewrócić do stanu płynnego ogrzewając go w pojemniku z ciepłą woda o temperaturze 40 st, C.
Miód pszczeli nektarowy faceliowy
Osoby uczulone pyłki kwiatowe powinny uważać.
Miód pszczeli nektarowy akacjowy
Miód akacjowy
Miód nektarowy wielokwiatowy
Miód nektarowy lipowy
Miód nektarowy gryczany
Miód nektarowy faceliowy
Miód pszczeli nektarowy akacjowy
Miód nektarowo-spadziowy (leśny)
Miód nektarowy wielokwiatowy
Miód nektarowy lipowy
Miód nektarowo spadziowy leśny
Miód pszczeli wielokwiatowy kremowany
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed dostępem światła.