PIĄTNICA Skyr
Jogurt typu islandzkiego waniliowy
Najniższa cena: 3,19 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
mleko
śmietanka
mleko odtłuszczone zagęszczone
cukier
kawa rozpuszczalna 0,3 %
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 0,3 %
kultury bakterii jogurtowych
Może zawierać orzechy.
Wymiar liczbowy 140
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pot |
Waga brutto 148
g
Średnia miara (e)
Jogurt typu islandzkiego waniliowy
Najniższa cena: 3,19 zł
Produkt sojowy migdał
Najniższa cena: 8,99 zł
Jogurt kremowy z kulkami w czekoladzie
Jogurt kremowy z płatkami w czekoladzie
Jogurt kremowy z gwiazdkami w czekoladzie
Jogurt kremowy z sosem karmelowym
Jogurt kremowy z kawałkami mlecznej czekolady Wedel (edycja limitowana)
Jogurt kremowy z kawałkami czekolady mlecznej
Produkt sojowy waniliowy
Jogurt kremowy z kawałkami białej czekolady Wedel (edycja limitowana)
Jogurt ze zbożami orzechami i miodem
Jogurt kremowy z kulkami kokosowymi
Jogurt kremowy
Jogurt o smaku waniliowym
Jogurt o smaku stracciatella
Jogurt naturalny z owsianką
Jogurt waniliowy z wafelkami oblanymi czekoladą
Jogurt o smaku waniliowym - saszetka
Jogurt waniliowy BIO
Jogurt stracciatella 7,5% BIO
Jogurt cytrynowy BIO
Jogurt waniliowy z drażami
Jogurt z wanilią burbon
Jogurt kawowy
Jogurt naturalny z karmelizowanymi płatkami zbożowymi
Jogurt naturalny z kawałkami czekolady mlecznej w cukrowej skorupce
Jogurt stracciatella
Jogurt czekoladowy
Jogurt kozi waniliowy
Jogurt naturalny z kuleczkami zbożowymi oblanymi czekoladą
Śmietanka kremówka 30%
Jogurt naturalny BIO
Jogurt z truskawkami BIO
Jogurt z wiśniami BIO
Jogurt z bananem BIO
Jogurt z morelami BIO
Jogurt z jagodami BIO
Jogurt naturalny gęsty
Jogurt Naturalny Łagodny Smak
Jogurt typu greckiego
Jogurt Naturalny probiotyczny 0% tłuszczu
Jogurt Naturalny Gęsty
Kefir naturalny
Jogurt kremowy z malinami i granolą
Jogurt kremowy z brzoskwiniami i granolą
Jogurt kokosowo-migdałowy
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 6
Bakoma
Marka | Bakoma |