STARBUCKS
Frappuccino - mleczny napój kawowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Vanila Frappuccino to wyjątkowe bogactwo smaku. To śmiałe połączenie mleka, kawy i waniliowego aromatu wywołuje uśmiech na twarzy i rozpieszcza podniebienie. Wysoka zawartość kofeiny (25mg/100ml)
mleko częściowo odtłuszczone 75%
kawa Arabica Starbucks (woda, ekstrakt kawy) 20%
cukier 4,7%
naturalne aromaty
regulator kwasowości: węglany potasu
Frappuccino - mleczny napój kawowy
Frappuccino Caramel - mleczny napój kawowy o smaku karmelowym
Frappuccino Mocha - mleczny napój kawowy o smaku czekoladowym
Frappuccino Vanilla - mleczny napój kawowy o smaku waniliowym
Mleczny napój kawowy bez laktozy lekki
Caramel - mleczny napój kawowy o smaku karmelowym bez cukru
Protein Mocha -wysokobiałkowy mleczny napój o smaku czekoladowym
Protein Caffe Latte -wysokobiałkowy mleczny napój kawowy
Doubleshot Espresso - napój kawowy (bez dodatku cukru)
Cappuccino - mleczny napój kawowy
Caramel Macchiato - mleczny napój kawowy o smaku karmelowym
Skinny Latte - mleczny napój kawowy (bez dodatku cukru i bez laktozy)
Caramel Macchiato - mleczny napój kawowy o smaku karmelowym
Roast Kawa ziarnista
Najniższa cena: 69,25 zł
Frappuccino - mleczny napój kawowy
Frappuccino Caramel - mleczny napój kawowy o smaku karmelowym
Frappuccino Mocha - mleczny napój kawowy o smaku czekoladowym
Mleczny napój kawowy bez laktozy lekki
Caramel - mleczny napój kawowy o smaku karmelowym bez cukru
Protein Mocha -wysokobiałkowy mleczny napój o smaku czekoladowym
Protein Caffe Latte -wysokobiałkowy mleczny napój kawowy
Doubleshot Espresso - napój kawowy (bez dodatku cukru)
Cappuccino - mleczny napój kawowy
Caramel Macchiato - mleczny napój kawowy o smaku karmelowym
Skinny Latte - mleczny napój kawowy (bez dodatku cukru i bez laktozy)
Caramel Macchiato - mleczny napój kawowy o smaku karmelowym
Protein Caramel Hazelnut - wysokobiałkowy mleczny napój o smaku karmelowo - orzechowym
Colombia kawa ziarnista
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze do +5°C i spożyć w ciągu trzech dni.