KARA
Krem kokosowy (23-26% tł.) UHT
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Masa w proszku do przyrządzenia bitej śmietany Matcha & Limonka, z dodatkiem zielonej herbaty Matcha. Dodaj do ubitej śmietanki 30% tł.
Idealnie pasuje do przekładania i dekorowania ciast .
dodaj do ubitej śmietanki 30% tł.
do przekładania i dekorowania
z dodatkiem zielonej herbaty Matcha
Krem kokosowy (23-26% tł.) UHT
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Najniższa cena: 0,89 zł
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Najniższa cena: 0,85 zł
Kwas cytrynowy
Najniższa cena: 1,59 zł
Sernix - dodatek do pieczenia sernika (na 1kg twarogu)
Najniższa cena: 2,29 zł
Soda oczyszczona
Śmietan-fix
Cukier z wanilią z dodatkiem wanilii bourbon z Madagaskaru
Drożdże suszone instant (na 0,5 kg mąki)
CLASSICA Pizza Salame e Chorizo
Żelatyna uniwersalna
CLASSICA Pizza Quattro Formaggi
Budyń o smaku waniliowym
Budyń o smaku śmietankowym
Budyń o smaku malinowym
Pizza z salami
Pizza 4 sery
Sposób przygotowania: Przygotuj 0,5 l schłodzonej, słodkiej śmietanki 30% tł. 1. 0,5 l mocno schłodzonej śmietanki 30% tł. ubij mikserem. 2. Pod koniec ubijania zawartość torebki wsyp do śmietanki i delikatnie wymieszaj mikserem na najniższych obrotach lub energicznie rózgą. Gotową masę wyłóż na ciasto lub deser. Do czasu podania przechowuj w lodówce. Ilość masy po przyrządzeniu wystarcza na przełożenie i obłożenie biszkoptu o Ø 24 cm.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk
1 porcja (47 g) zawiera: energia 591 kJ 143 kcal 7%* Energia w 100 g 1258 kJ / 304 kcal *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk
Dr. Oetker
Marka | Dr. Oetker |
Beza matcha & limonka Składniki: Beza: 5 białek, 250 g drobnego cukru, 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej, 30 g białej czekolady (rozpuszczonej). Masa śmietanowa: 500 ml schłodzonej śmietanki 30% tł., 1 opak. Masy śmietanowej Matcha & Limonka Dr. Oetkera. Do dekoracji: cząstki z 1 limonki, świeża mięta. Przygotowanie: Beza: Piekarnik nagrzej do 120°C (góra-dół). Blachę z wyposażenia piekarnika wyłóż papierem do pieczenia. Do miski wlej białka, dodaj cukier i miksuj na wysokich obrotach do uzyskania sztywnej piany. Masa powinna być biała i gęsta. Pod koniec ubijania dodaj mąkę ziemniaczaną i wymieszaj. Z masy utwórz blat o Ø ok. 22 cm, tworząc na środku wgłębienie. Bezę włóż do piekarnika i piecz w temp. 120°C przez ok. 30 min. Po tym czasie obniż temp. do 100°C i susz bezę jeszcze przez 2,5 godziny. Pozostaw ją w piekarniku do całkowitego wystudzenia. Wgłębienie w bezie posmaruj białą czekoladą. Zapobiegnie to wsiąkaniu masy śmietanowej do bezy. Masa śmietanowa: Schłodzoną śmietankę ubij na sztywno. Pod koniec ubijania dodaj Masę śmietanową Matcha & Limonka i delikatnie zmiksuj. Masę wyłóż na bezę, udekoruj plasterkami limonki i świeżą miętą.