ŁOWICZ
Koncentrat pomidorowy 30%
Najniższa cena: 3,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pudliszki koncentrat pomidorowy 30% - przecier na bazie pomidorów. Pasuje idealnie do sosów, zup, kremów, a także jako pomidorowa baza na pizzę. Pomidory zawierają dużo cennych witamin i minerałów, których po przetworzeniu wcale nie tracą, a w formie koncentratu również przyczynią się do lepszego zdrowia i samopoczucia. Wybierając produkty Pudliszki mamy gwarancję wysokiej jakości. To jedne z najchętniej wybieranych koncentratów przez polskich konsumentów. Charakteryzują się wyrazistym, pomidorowym smakiem i Polacy z chęcią tworzą na jego bazie tradycyjną zupę pomidorową.
Zawartość ekstraktu 30% +/-2%
Wymiar liczbowy 90
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
Waga brutto 174
g
Średnia miara (e)
Koncentrat pomidorowy 30%
Najniższa cena: 3,49 zł
Koncentrat pomidorowy
Najniższa cena: 7,49 zł
Koncentrat pomidorowy 30% (saszetka)
Najniższa cena: 3,49 zł
Koncentrat pomidorowy 22% BIO
Najniższa cena: 8,25 zł
Koncentrat pomidorowy (tubka)
Najniższa cena: 6,99 zł
Koncentrat pomidorowy 30%
Koncentrat pomidorowy (z polskich pomidorów)
Koncentrat pomidorowy (tubka)
Koncentrat pomidorowy 30%
Koncentrat pomidorowy 30%
Tomato Frito - przecier pomidorowy z cebulą
Koncentrat pomidorowy 30%
Chilli (koncentrat)
Koncentrat pomidorowy BIO
Przecier pomidorowy
Ketchup łagodny
Ketchup pikantny
Ketchup zero (bez dodatku cukru)
Najniższa cena: 7,65 zł
Fasola Czerwona
Pomidory krojone w soku pomidorowym
Najniższa cena: 5,79 zł
Fasola Biała Canellini
Mieszanka warzywna po meksykańsku
Najniższa cena: 6,29 zł
Ketchup ognisty
Najniższa cena: 9,99 zł
Pomidory krojone z bazylią i oregano
Najniższa cena: 5,79 zł
Pomidory krojone bez skórki w soku pomidorowym
Pomidory całe bez skórki w soku pomidorowym
Koncentrat pomidorowy (z polskich pomidorów)
Passata (przecier pomidorowy)
Kukurydza konserwowa
Ketchup łagodny
Ketchup pikantny
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Pudliszki
Marka | Pudliszki |
Green Dot
Czy wiesz jak powstaje koncentrat pomidorowy? Nawet niewielka skaza na skórce pomidora może zepsuć smak naszego pomidorowego specjału, którym właśnie jest koncentrat. Dlatego dokładnie wybieramy tylko świeże i dojrzałe pomidory, które znamy od nasionka, a następnie usuwamy z nich skórki, pestki i nadmiar pomidorowego soku. Nasz koncentrat 30% to po prostu oczyszczone i przetarte pomidory, z których odparowaliśmy 70% wody. Na dodatek, dzięki obróbce termicznej, koncentrat pomidorowy w porównaniu ze świeżymi pomidorami może zawierać nawet 2,5 razy lepiej przyswajalny likopen, cenny przeciwutleniacz który jest w stanie skutecznie spowalniać procesy starzenia się skóry. Przyjazne środowisku szklane opakowanie naszego koncentratu pozwala od razu upewnić się, że koncentrat jest gęsty i ma właściwy głęboki, czerwony kolor. To z niego wyjdzie pomidorowa taka jaką lubisz. Koncentrat z racji skondensowania nada intensywnego smaku pomidorowym sosom i zupom, nawet jeżeli robione są z pomidorów czy innych przetworów pomidorowych.