EAT ME!
Lasagne ze szpinakiem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Łazanki z kiszoną kapustą oraz borowikiem i podgrzybkiem.
łazanki (semolina, jaja kurze, woda) 50%, kapusta kiszona 40%, woda, grzyby suszone (borowiki, podgrzybki) 2,5%, cebula, olej rzepakowy, marchew, sól, pieprz, majeranek, papryka ostra, soja, papryka słodka, mąka pszenna typ 450
Lasagne ze szpinakiem
Lasagne z pomidorami i bazylią BIO
Sos boloński z makaronem (wegetariański)
Łazanki z makiem
Łazanki z kapustą i grzybami
Pierogi z mięsem
Pierogi z kurczakiem
Kopytka
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi jagodowe
Pierogi wigilijne
Pierogi z kapustą i grzybami
Kluski śląskie
Pierogi graham z serem
Paszteciki z mięsem
Paszteciki z kapustą i grzybami
Łazanki z makiem
Bigos staropolski
Przechowywać w temperaturze 0-4°C.
Łazanki podgrzać w garnku lub na patelni, dodając niewielkie ilości wody często mieszając aby nie przywarły.