SPICHLERZ RUSIECKI
Bigos z mięsem, kiełbasą i grzybami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjny bigos po staropolsku z mięsem, wędzonym boczkiem i kiełbasą oraz suszonymi śliwkami i grzybami.
kapusta kiszona 60%, mięso wieprzowe 20%, boczek wędzony, kiełbasa wiejska, śliwki suszone, grzyby suszone, olej rzepakowy, sól, pieprz czarny, majeranek, kminek, soja, gałka muszkatołowa, pieprz ziołowy, papryka ostra, papryka czerwona
Bigos z mięsem, kiełbasą i grzybami
Bigos
Bigos staropolski
Pierogi z mięsem
Pierogi z kurczakiem
Kopytka
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi jagodowe
Pierogi wigilijne
Pierogi z kapustą i grzybami
Kluski śląskie
Pierogi graham z serem
Paszteciki z mięsem
Paszteciki z kapustą i grzybami
Łazanki z makiem
Łazanki z kapustą i grzybami
Przechowywać w temperaturze 0-4°C
Po podgrzaniu sam w sobie jest posiłkiem lub też można dodać sztukę mięsa. Jako tradycyjnie wykonaną potrawę zaleca się odgrzewać i podsmażać nawet kilkukrotnie (za każdym razem podlewając płynem) i doprawić do swojego smaku.