BEACH FLOWER
Kapary hiszpańskie
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kapary w około 90% składają się z wody. Kwiat kapara kwitnie tylko jeden dzień.Tego samego dnia powstaje też jego owoc, który zbiera się ręcznie a następnie marynuje w occie.
owoc kaparu
woda
sól
ocet
owoc kaparu, woda, sól, ocet
Wymiar liczbowy 235
Masa po odsączeniu 110
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Typ | Słoik |
Waga brutto 396
g
polski
Kapary hiszpańskie
Kapary Capotes
Kapary
Kapary owoce
Kapary w occie winnym
Kapary marynowane BIO
Oliwki zielone bez pestki
Oliwki czarne bez pestki
Oliwki zielone bez pestki
Oliwki czarne bez pestki
Oliwa z oliwek extra virgin
Oliwki czarne krojone
Kapary
Oliwki czarne bez pestki
Oliwki zielone bez pestki BIO
Oliwki czarne bez pestki BIO
Oliwki zielone bez pestki
Oliwa z oliwek extra virgin
Olej z pestek winogron
Oliwa z oliwek Extra Virgin
Oliwki czarne bez pestki bez zalewy
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
ul. Norwida 18 05-071 Sulejówek
Wyprodukowano dla: Platan Sp. z o.o. ul. Norwida 18 05-071 Sulejówek Tel: 022-872 45 22 www.platan-food.pl
La Pedriza
Marka | La Pedriza |
Jest znacznie większy od typowego kapara. Świetnie nadaje się do sałat, przystawek, mięs, przekąsek. Dzięki swojej ciekawej formie stanowi również aspekt dekoracyjny na talerzu.
Produkt z Hiszpanii