O'FOOD
Tteokbokki - kluski ryżowe w sosie czosnkowym z chili
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Danie w 1 min. Quinoa z Pomidorami i Oliwkami. Wystarczy podgrzać w kuchence mikrofalowej, zgnieć torbę aby wymieszać danie, oderwij górny róg na długości 2 cm, podgrzej 1 minutę w kuchence mikrofalowej o mocy 750W. Otwórz i uważaj na parę. Gotowe do jedzenia.
gotowana pszenica (42%) (Woda, pszenica), wstępnie gotowana komosa ryżowa (27%) (woda, biała komosa, czerwona komosa) ryż brązowy (10%), pomidory (8%), oliwa Extra Virgin, Tapenada z oliwek (2,6%) (czarne oliwki, oliwa z oliwek, woda, koncentrat soku z cytryny, czosnek, bazylia, pieprz czarny mielony, papryka mielona, olej słonecznikowy, sól), suszone pomidory (2,4%) (woda, suszone pomidory, sól), koper (2%), sól, cukier, pieprz czarny mielony.
Tteokbokki - kluski ryżowe w sosie czosnkowym z chili
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem
Pesto zielone z bazylii
Sos pomidorowy z oliwkami i czosnkiem
Sos pomidorowy z bazylią
Sos pomidorowy z serem mascarpone
Sos bolognese z czerwonym winem
Pieprz czarny Telicherry - młynek
Pesto czerwone z suszonych pomidorów
Makaron linguine