FRISCO FISH
Łosoś norweski filet extra ze skórą - surowy (porcja)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Występowanie: chłodne i umiarkowanie ciepłe wody półkuli północnej. Ubarwienie grzbietu szarobrązowe, boki srebrzyste, brzuch białawy. Ciało wydłużone, pokryte pięcioma szeregami tarczek kostnych, głowa silnie wydłużona zakończona długim ryjem, posiadającym w spodniej części u nasady stosunkowo niewielką, pozbawioną zębów paszczę. Mięso jesiotra jest delikatne i chude, które można smażyć lub dusić, najsmaczniejszy jest pieczony lub wędzony.
Produkt świeży. Zalecamy spożyć w ciągu dwóch dni od momentu dostawy.
Łosoś norweski filet extra ze skórą - surowy (porcja)
Pstrąg łososiowy ze skórą (porcja)
Dorsz czarny filet bez skóry (210g - 390g)
Pstrąg tęczowy patroszony ze skórą (280g-420g)
Dorsz atlantycki filet ze skórą (175g-325g)
Łosoś norweski filet extra ze skórą - surowy (480g-720g)
Pstrąg łososiowy filet ze skórą (480g-720g)
Dorada patroszona ze skórą (400g-600g)
Karmazyn filet ze skórą (175g-325g)
Pstrąg tęczowy filet ze skórą (140g-260g)
Łosoś norweski stek wędzony na gorąco (140g-260g)
Łosoś norweski dzwonka ze skórą (2 szt.) (320g-480g)
Halibut niebieski filet bez skóry (280-520g)
Małże świeże (700g-1300g)
Krewetki białe surowe 30/40 (175g-325g)
Krewetki białe surowe 40/60 (175g-325g)