FRISCO FISH
Łosoś norweski filet extra ze skórą - surowy (porcja)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mięso ryby maślanej charakteryzuje się obfitą ilością tłuszczu. Świetnie się komponuje z dodatkiem czosnku, cytryny oraz ziół takich jak rozmaryn. Mięso ryby maślanej można grillować, piec jak i gotować - znakomity składnik sushi. Prawidłowo uwędzone mają delikatne, jędrne i soczyste mięso, a ich skóra nabiera barwy złocistej lub jasnobrunatnej, jest sucha i czysta, o dymnym zapachu i słonawym smaku. Obszar połowu:Ocean Spokojny FAO 71 Metoda połowu: włoki
Zalecamy spożyć w ciągu dwóch dni od momentu dostawy.
Po dostawie niezwłocznie wyjąć z foli.
Łosoś norweski filet extra ze skórą - surowy (porcja)
Dorsz czarny filet bez skóry (210g - 390g)
Pstrąg łososiowy ze skórą (porcja)
Łosoś norweski filet extra ze skórą - surowy (480g-720g)
Polędwiczki z dorsza atlantyckiego (210g-390g)
Pstrąg łososiowy filet ze skórą (480g-720g)
Dorsz atlantycki filet ze skórą (175g-325g)
Łosoś norweski stek wędzony na gorąco (140g-260g)
Halibut niebieski filet bez skóry (280-520g)
Krewetki białe surowe 40/60 (175g-325g)
Krewetki białe surowe 30/40 (175g-325g)
Dorada patroszona ze skórą (400g-600g)
Makrela patroszona (245g-455g)
Karmazyn filet ze skórą (175g-325g)
Łosoś norweski dzwonka ze skórą (2 szt.) (320g-480g)
Ośmiorniczki Baby (6-8szt.) (175g-325g)