HOUSE OF ASIA
Makaron pszenny (instant)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Nie masz czasu - weź mie! Oryginalny makaron chiński, w postaci długich, cienkich nitek to nieodłączny element kuchni azjatyckiej - szczególnie chińskiej i indonezyjskiej. 'Mie' po chińsku oznacza makaron sporządzony z mąki pszennej. Dzięki znacznej zawartości białka jest bardzo pożywny, a przy tym lekki.
Znakomity dodatek do bulionów i zup, potraw mięsnych oraz wegetariańskich. Stanowi błyskawiczny i prosty sposób przygotowania, który stanowi doskonałe rozwiązanie dla osób nielubiących tracić zbyt wiele czasu na przygotowywanie posiłków.
kuchnia chińska
Makaron pszenny (instant)
Makaron Ramen
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,99 zł
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Najniższa cena: 8,55 zł
18% taniej
Ocet ryżowy
Najniższa cena: 15,99 zł
Sos rybny
Najniższa cena: 8,99 zł
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,99 zł
Grzyby Enoki
Najniższa cena: 8,79 zł
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 5-6 minut. Odsącz i przepłucz w zimnej wodzie.
Najlepiej spożyć przed, numer partii: poniżej, na opakowaniu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu i zużyć w ciągu 7 dni.
7
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
House of Asia
Marka | House of Asia |
Więcej przepisów na dania kuchni azjatyckiej znajdziesz na www.houseofasia.pl
Rosół po azjatycku Ramen Przygotuj rosół wg swojego ulubionego przepisu, dodaj grzyby shiitake, zamiast soli dodaj sosu sojowego. Podawaj z makaronem Mie, dymką oraz świeżym szpinakiem. Stir Fry Rozgrzej wok, wlej olej i dodaj posiekany czosnek, imbir i chili, następnie posiekane ulubione warzywa i smaż na chrupiąco. Dodaj ugotowany makaron Mie, sos sojowy i sos ostrygowy. Przed podaniem polej kilkoma kroplami oleju sezamowego.