ZARPELLON
Ser Parmigiano Reggiano D.O.P.
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Parmigiano Reggiano Ser Parmezan to ser twardy wytwarzany według sprawdzonych tradycyjnych włoskich receptur. Wytwarzany jest w regionach takich jak Parma, Reggio Emilia, Bolonia, Modena i Mantua, które od wieków słyną z produkcji wyśmienitych serów. Cały proces produkcji jest ściśle nadzorowany, miedzy innymi pod katem właściwego i starannego stosowania odpowiednich receptur i procedur. Ser wytwarzany z surowego krowiego mleka i dojrzewa przez 12 miesięcy, co nadaje mu unikalny, delikatny smak i aromat. Sery te najlepiej smakują starte.
mleko, sól, podpuszczka
Ser Parmigiano Reggiano D.O.P.
Ser Parmigiano Reggiano (klinek) D.O.P.
Ser Parmigiano Reggiano D.O.P.
Ser Parmigiano Reggiano D.O.P. BIO
Ser Grana Padano D.O.P.
Przechowywać w temp: +5°C (+/-3°C)