HORTEX
Mieszanka owocowa mrożona
Cena przed obniżką: 13,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
poleca: Fundacja Klubu Szefów Kuchni
gotowe w ok. 5 min
owoce w zmiennych proporcjach: śliwki, wiśnie, porzeczki czarne, truskawki, porzeczki czerwone, agrest
Wartość energetyczna | 296 kJ | 4.00% | |
w 100 g: 197 kJ / 47 kcal | |||
RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal) |
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 462
g
Średnia miara (e)
3
Opakowanie 450 g zawiera 3 sugerowane porcje produktu.
angielski
polski
Mieszanka owocowa mrożona
Cena przed obniżką: 13,99 zł
Owoce lasów i sadów
Mieszanka kompotowa
Włoszczyzna paski mrożona
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Fasolka zielona szparagowa mrożona
Kalafior mrożony
Rozmrozić produkt. Wsypać do gotującej wody i gotować na małym ogniu 3-5 minut. Dosłodzić do smaku.
Produkt głęboko mrożony. Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Warunki przechowywania przez konsumenta: * -6°C - do 1 tygodnia ** -12°C - do 1 miesiąca *** -18°C - do daty podanej na opakowaniu
ul. Kard. St. Wyszyńskiego 52 88-320 Strzelno
Jedna porcja (150 g) dostarcza: 296 kJ 70 kcal 4%* w 100 g: 197 kJ / 47 kcal * RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)
Oerlemans Foods Polska Sp. z o.o., ul. Kard. St. Wyszyńskiego 52 88-320 Strzelno www.oerlemans-foods.pl
Oerlemans
Marka | Oerlemans |
Podmarka Kuchnia eksperta
Polecamy inne produkty! Oerlemans Kuchnia eksperta Szpinak rozdrobniony Oerlemans Kuchnia eksperta Mieszanka 7-składnikowa Oerlemans Kuchnia eksperta Warzywa na patelnię z talarkami ziemniaczanymi Oerlemans, jako dbający o swoich konsumentów producent mrożonych warzyw i owoców, zgodnie z obowiązującymi praktykami produkcji, szczególną uwagę zwraca na jakość, przygotowanie i pakowanie swoich produktów. Dlatego, jeżeli mają Państwo jakieś uwagi czy pytania, prosimy o kontakt.
Przepisy eksperta Kompot wieloowocowy z goździkami i cynamonem Lista składników - kompot wieloowocowy 450 g - woda 1,5 litra - cukier 250 g - kora cynamonu ¼ szt. - goździki Porcja dla 3 osób Zagotować wodę z cukrem i goździkami przez 10 minut. Wsypać zamrożone owoce i świeżo startą korę cynamonu. Gotować przez 15 minut. Podawać na gorąco.