PRESIDENT
Twaróg Sernikowy (wiaderko)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Serek waniliowy z pokruszoną laską wanilii jest znakomity do wypieków a w szczególności do przygotowania sernika na zimno.
wyprodukowano w Polsce z polskiego mleka
z dodatkiem pokruszonej wanilii
twaróg
cukier
aromat
pokruszona laska wanilii 0,02 %
barwnik: karoteny
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Polska |
Typ | Opakowanie |
Waga brutto 1052
kg
Twaróg Sernikowy (wiaderko)
Twaróg śmietankowy
Smarowaniec Kremowy na Sernik
Twaróg sernikowy mielony
Twaróg sernikowy 18% (wiaderko)
Twaróg delikatny ze szczypiorkiem
Cena przed obniżką: 3,69 zł
Twaróg delikatny z rzodkiewką
Cena przed obniżką: 3,69 zł
Bita śmietanka w sprayu
Najniższa cena: 13,99 zł
Twaróg delikatny z pomidorami
Najniższa cena: 3,49 zł
Twaróg delikatny ziołowy
Cena przed obniżką: 3,69 zł
Twaróg delikatny naturalny
Cena przed obniżką: 3,69 zł
Twaróg delikatny wysokobiałkowy naturalny
Cena przed obniżką: 3,69 zł
Twaróg Sernikowy (wiaderko)
Ser włoski Corregio wiórki
Śmietana 30%
Ser Camembert o obniżonej zawartości tłuszczu
Ser Camembert do smarowania
Ser Camembert naturalny
Ser Camembert z orzechami
Ser Camembert z chilli
Delikatny ser Brie naturalny
Przechowywać w temperaturze: od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 godziny. Występowanie serwatki jest naturalne dla serka.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 6
ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa
Wyprodukowano na zlecenie Lactalis Polska Sp. z o.o. ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl
Président
Marka | Président |
Wyśmienity sernik z owocami Składniki - Serek waniliowy Président 1 kg - 50 g żelatyny - 1,5 szklanki cukru pudru - 2 galaretki - Biszkopty lub herbatniki - Owoce (na przykład brzoskwinie) Sposób przyrządzania Żelatynę rozpuścić w połowie szklanki chłodnej przegotowanej wody. Odstawić na 20 minut. Żelatynę przełożyć do garnka, dodać 2 szklanki gorącej przegotowanej wody. Wymieszać i wystudzić. Galaretkę przygotować według przepisu na opakowaniu. Wystudzić. Serek waniliowy Président włożyć do naczynia, dodać cukier puder, zmiksować, wlać żelatynę, wymieszać. Dużą tortownicę wyłożyć biszkoptami lub herbatnikami. Na to wlać masę serową. Włożyć do lodówki. Poczekać aż masa zgęstnieje. Na wierzchu ułożyć owoce, zalać gęstniejąca galaretką. Czas przygotowania: 3 godziny.
Wyprodukowano w Polsce z polskiego mleka. Mleko pochodzi z Polski.