FOURNIL DE PIERRE
Croissant 6 szt.
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Croissant z podwójnego ciasta z delikatną nutą wanilii i mlecznej śmietanki z bogatym nadzieniem z owoców leśnych
Składniki: zboża 32% (mąka pszenna, ostręby pszenne 3%, mąka owsiana, mąka jęczmienna 0,3%, mąka żytnia 0,3%, mąka ryżowa 0,3%), margaryna roślinna (tłuszcz roślinny - palmowy), woda, sól, emulgator: E471; regulator kwasowości: E330), nadzienie z owoców miękkich 10,5% (przecier z owoców miękkich 42% z czego 4,4% w gotowym produkcie (borówki, maliny, truskawki, czarna porzeczka - w zmiennych porcjach), cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, substacja żelująca: E440; zagęszczony sok cytrynowy, błonnik roślinny (cytrynowy), regulator kwasowości: E331, E333, koncentrat z czarnej marchwii i hibiskusa (naturalne aromaty), cukier trzcinowy 3,5%, zakwas (zawiera pszenicę) 2%, drożdże, gluten pszenny, błonnik roślinny (ziemniaki, babka płesznik, bambus - w zmiennych proporcjach), mąka gryczana 0,3% sól, cukier ekstrat słodu jęczmiennego, aromat (zawiera jęczmień), nasiona sezamu, siemię lniane, oliwa z oliwek, emulgatory E471, E472e, środek do przetwarzania maki: E300. Może zawierać: mleko, soję, orzechy, gorczycę.
Croissant 6 szt.
Bułeczka maślana z czekoladą 6 szt.
Croissant z nadzieniem z orzechów laskowych i czekoladą 3 szt.
Pączki mrożone z nadzieniem z białej czekolady 10 szt.
Croissant z nadzieniem pistacjowym 5 szt.
Croissant z nadzieniem morelowym 6 szt.
Makaroniki (mrożone) 8 szt.
Croissant z nadzieniem z owoców leśnych 6 szt.
Croissant z nadzieniem pistacjowym 5 szt.
Croissant z nadzieniem morelowym 6 szt.
Croissant z nadzieniem kakaowo-orzechowym 6 szt.
Przechowywać w temperaturze nie przekraczającej -25°C. W przypadku rozmrożenie, nie zamrażać ponownie. Po rozmrożeniu spożyć w ciągu 24h.
Sposób przygotowania: wstawić do piekarnika nagrzanego do 170°C/180°C i piec przez 20-25min, w przypadku piekarnika statycznego 30 min