FOURNIL DE PIERRE
Croissant 6 szt.
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Croissant z podwójnego ciasta z delikatną nutą wanilii i mlecznej śmietanki z bogatym nadzieniem kakaowo - orzechowym
Składniki: mąka pszenna, margaryna roślinna (tłuszcz roslinny - palmowy), lwoda sól, emulgator E471, regulator kwasowości E330), woda, nadzienie krem orzechowo - kakaowy 17% (cukier, oleje roślinne (słonecznikowy, kokosowy), pasta z orzechów laskowych 11,5% w tym 1,9% w produkcie gotowym, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 7,5% w tym 1,2% w produkcie gotowym, masło kakaowe, laktoza, aromat, emulgator E322 (soja) cukier, drożdże, gluten pszenny, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 0,4% sól, emulgatory: E322 (słonecznik), E471, E472e, błonnik roslinny (burak), aromaty, olej słonecznikowy, modyfikowana skrobia kukurydziana, środek do przetwarzania maki E300, Może zawierać; jaja, sezam, inne orzechy, gorczyce
Croissant 6 szt.
Bułeczka maślana z czekoladą 6 szt.
Croissant z nadzieniem z orzechów laskowych i czekoladą 3 szt.
Pączki mrożone z nadzieniem z białej czekolady 10 szt.
Croissant z nadzieniem pistacjowym 5 szt.
Croissant z nadzieniem morelowym 6 szt.
Makaroniki (mrożone) 8 szt.
Croissant z nadzieniem z owoców leśnych 6 szt.
Croissant z nadzieniem pistacjowym 5 szt.
Croissant z nadzieniem morelowym 6 szt.
Croissant z nadzieniem z owoców leśnych 6 szt.
Przechowywać w temperaturze nie przekraczającej -25°C. W przypadku rozmrożenie, nie zamrażać ponownie. Po rozmrożeniu spożyć w ciągu 24h.
Sposób przygotowania: wstawić do piekarnika nagrzanego do 170°C/180°C i piec przez 20-25min, w przypadku piekarnika statycznego 30 min