FOURNIL DE PIERRE
Croissant 6 szt.
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Croissant z podwójnego cista z delikatną nutą wanilii i mlecznej śmietanki z bogatym nadzieniem pistacjowym
Składniki: mąka pszenna, nadzienie krem pistacjowy 19% (cukier, pasta pistacjowa 15%, z tego 2,8% gotowego produktu, oleje rozlinne (słonecznikowy, kokosowy), laktoza, tłuszcz kakakowy, mleko w proszku, skrobia, sól, emulgator E322(soja), woda margaryna roślinna (tłuszcz roślinny - pslmowy), woda, sól emulgator E471, regulator kwasowości E330, cukier, drożdże, gluten pszenny, emulgator E322 (słonecznik), E472e, włókno roslinne (burak), , barwnik E141, E160a; aromaty, olej słonecznikowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, modyfikowana skrobia, środek do przetwarzania mąki E300.
Croissant 6 szt.
Bułeczka maślana z czekoladą 6 szt.
Croissant z nadzieniem z orzechów laskowych i czekoladą 3 szt.
Pączki mrożone z nadzieniem z białej czekolady 10 szt.
Croissant z nadzieniem pistacjowym 5 szt.
Croissant z nadzieniem morelowym 6 szt.
Makaroniki (mrożone) 8 szt.
Croissant z nadzieniem z owoców leśnych 6 szt.
Croissant z nadzieniem morelowym 6 szt.
Croissant z nadzieniem z owoców leśnych 6 szt.
Croissant z nadzieniem kakaowo-orzechowym 6 szt.
Przechowywać w temperaturze nie przekraczającej -25°C. W przypadku rozmrożenie, nie zamrażać ponownie. Po rozmrożeniu spożyć w ciągu 24h.
Sposób przygotowania: wstawić do piekarnika nagrzanego do 170°C/180°C i piec przez 20-25min, w przypadku piekarnika statycznego 30 min