SECPOL
Sękacz Królewski
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ciasto drożdżowe wypełnione nadzieniem z białego maku, udekorowane orzechami arachidowymi, migdałami i skórką pomarańczową.
mąka PSZENNA, cukier, biały mak 7 %, margaryna (olej rzepakowy, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), JAJA, syrop glukozowy, skórka pomarańczowa, rodzynki, ORZESZKI ARACHIDOWE, MIGDAŁY, drożdże, MLEKO w proszku, serwatka w proszku (z MLEKA), mąka JĘCZMIENNA, skrobia modyfikowana, ORZECH WŁOSKI, syrop glukozowo- fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty: waniliowy, pomarańczowy, barwnik: karoteny, sól.
Sękacz Królewski
Szarlotka
Sękacz Królewski
Sękacz Królewski w polewie
Sernik baskijski z pistacjami
Sernik baskijski
Blok z herbatnikami
Blok z pistacjami
Keks
Delicja malinowa
Delicja pistacjowa
Brownie z kajmakiem i orzechami
Kostka marchewkowa
Keks
Sękacz Królewski w polewie
Tartaletka z mascarpone i truskawkami
Ciasto drożdżowe z kruszonką
Ciasto marchewkowe
Babka cytrynowa
Mini sernik
Słony karmel z orzechami
Chleb bakaliowy ze śliwką
Sękacz Królewski kostki w polewie
Bezglutenowy serniczek z malinami
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Sernik z wiśniami
Rolada truskawkowa
Szarlotka Babci Hani
Ciasto piaskowo-cytrynowe
Makowiec Babci Hani
Ciasto o smaku cappuccino
Wianek z białym makiem
Bułka Kajzerka
Bułka Sznytka
Chleb Razowy - krojony
Chleb Zwykły
Bułka tarta
Bułka Wrocławska - krojona
Bułka Wrocławska
Bułka Grahamka słonecznikowa
Bułka Orkiszowa
Chałka
Bułka Grahamka
Bułka Rustiko
Jagodzianka
Bułka Ciabatka
Bułka keto
Chleb żytni
Przechowywać w temperaturze 18 do 25°C. Przechowywać w suchym miejscu
w oryginalnym opakowaniu, po każdym użyciu zamknąć opakowanie.