DAN CAKE
Babka waniliowa z wiórkami kokosowymi
Najniższa cena: 16,75 zł
40% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ciasto drożdżowe wypełnione nadzieniem z białego maku, udekorowane orzechami arachidowymi, migdałami i skórką pomarańczową.
mąka PSZENNA, cukier, biały mak 7 %, margaryna (olej rzepakowy, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), JAJA, syrop glukozowy, skórka pomarańczowa, rodzynki, ORZESZKI ARACHIDOWE, MIGDAŁY, drożdże, MLEKO w proszku, serwatka w proszku (z MLEKA), mąka JĘCZMIENNA, skrobia modyfikowana, ORZECH WŁOSKI, syrop glukozowo- fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty: waniliowy, pomarańczowy, barwnik: karoteny, sól.
Babka waniliowa z wiórkami kokosowymi
Najniższa cena: 16,75 zł
40% taniej
Sernik
Szarlotka
Sękacz Królewski
Sękacz Królewski w polewie
Makowiec
Sernik baskijski
Sernik baskijski z pistacjami
Ciasto piaskowo-cytrynowe
Babka cytrynowa
Babka marmurkowa
Ciasto drożdżowe z kruszonką
Delicja malinowa
Delicja pistacjowa
Blok z herbatnikami
Blok z pistacjami
Wianek z białym makiem
Szarlotka Babci Hani
Keks
Sękacz Królewski kostki w polewie
Sękacz Królewski w polewie
Sękacz Królewski
Sernik z wiśniami
Ciasto marchewkowe
Mini sernik
Słony karmel z orzechami
Tartaletka z mascarpone i truskawkami
Brownie z kajmakiem i orzechami
Rolada truskawkowa
Kostka marchewkowa
Domowa tarta morelowa
Domowa tarta owoce leśne
Domowa tarta cytrynowa
Chleb bakaliowy ze śliwką
Keks
Bezglutenowy serniczek z malinami
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Makowiec Babci Hani
Ciasto piernikowe z nadzieniem wiśniowym
Lemon cake ciasto cytrynowe bezglutenowe
Babka marmurkowa w polewie kakaowej
Babka piernikowa w polewie kakaowej ze skórką pomarańczową
Ciasto o smaku cappuccino
Ciasto czekoladowe z pomarańczą
Ciasto kakaowo-bananowe
Bułka Kajzerka
Bułka Sznytka
Chleb Zwykły - krojony
Chleb Razowy - krojony
Chleb Zwykły
Bułka Wrocławska - krojona
Bułka Wrocławska
Chleb Wiejski
Bułka tarta
Bułka Grahamka
Bułka Rustiko
Bagietka Szefa
Chleb Wileński
Chleb Sitkowy
Chleb żytni
Chleb Pasterski
Przechowywać w temperaturze 18 do 25°C. Przechowywać w suchym miejscu
w oryginalnym opakowaniu, po każdym użyciu zamknąć opakowanie.