DAN CAKE
Babka cytrynowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ciasto drożdżowe wypełnione nadzieniem z białego maku, udekorowane orzechami arachidowymi, migdałami i skórką pomarańczową.
mąka PSZENNA, cukier, biały mak 7 %, margaryna (olej rzepakowy, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), JAJA, syrop glukozowy, skórka pomarańczowa, rodzynki, ORZESZKI ARACHIDOWE, MIGDAŁY, drożdże, MLEKO w proszku, serwatka w proszku (z MLEKA), mąka JĘCZMIENNA, skrobia modyfikowana, ORZECH WŁOSKI, syrop glukozowo- fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty: waniliowy, pomarańczowy, barwnik: karoteny, sól.
Babka cytrynowa
Keks
Szarlotka Babci Hani
Sernik baskijski
Sernik baskijski z pistacjami
Szarlotka
Makowiec Babci Hani
Delicja malinowa
Delicja pistacjowa
Brownie z kajmakiem i orzechami
Ciasto Orzechowiec
Sernik firmowy
Babka marmurkowa w polewie kakaowej
Sernik
Blok z herbatnikami
Blok z pistacjami
Ciasto drożdżowe z kruszonką
Keks
Słony karmel z orzechami
Ciasto marchewkowe
Ciasto piaskowo-cytrynowe
Makowiec
Bezglutenowy serniczek z malinami
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Tartaletka z mascarpone i truskawkami
Rolada truskawkowa
Babka waniliowa z wiórkami kokosowymi
Domowa tarta cytrynowa
Domowa tarta owoce leśne
Domowa tarta morelowa
Lemon cake ciasto cytrynowe bezglutenowe
Mini sernik
Bułka Sznytka
Bułka Kajzerka
Chleb Zwykły - krojony
Chleb Zwykły
Chleb Razowy - krojony
Chleb Słonecznikowy - krojony
Chleb Bielański żytni - krojony
Chleb Włoski z oliwkami
Bułka tarta
Chleb Wiejski
Bułka Grahamka słonecznikowa
Bułka Orkiszowa
Bułka Wrocławska - krojona
Bułka Wrocławska
Chleb Magnat - krojony
Chleb Hetman - krojony
Przechowywać w temperaturze 18 do 25°C. Przechowywać w suchym miejscu
w oryginalnym opakowaniu, po każdym użyciu zamknąć opakowanie.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów