PUTKA
Sernik
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ciasto drożdżowe wypełnione nadzieniem z białego maku, udekorowane orzechami arachidowymi, migdałami i skórką pomarańczową.
mąka PSZENNA, cukier, biały mak 7 %, margaryna (olej rzepakowy, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), JAJA, syrop glukozowy, skórka pomarańczowa, rodzynki, ORZESZKI ARACHIDOWE, MIGDAŁY, drożdże, MLEKO w proszku, serwatka w proszku (z MLEKA), mąka JĘCZMIENNA, skrobia modyfikowana, ORZECH WŁOSKI, syrop glukozowo- fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty: waniliowy, pomarańczowy, barwnik: karoteny, sól.
Sernik
Sękacz Królewski
Sękacz Królewski w polewie
Sękacz Królewski
Szarlotka
Ciasto piaskowo-cytrynowe
Ciasto drożdżowe z kruszonką
Tartaletka z mascarpone i truskawkami
Sernik baskijski z pistacjami
Sernik baskijski
Makowiec
Keks
Szarlotka Babci Hani
Sernik z wiśniami
Blok z herbatnikami
Blok z pistacjami
Mini sernik
Ciasto Orzechowiec
Słony karmel z orzechami
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Bezglutenowy serniczek z malinami
Ciasto marchewkowe
Delicja malinowa
Delicja pistacjowa
Sernik firmowy
Makowiec Babci Hani
Keks
Sękacz Królewski w polewie
Sękacz Królewski kostki w polewie
Domowa tarta cytrynowa
Domowa tarta owoce leśne
Domowa tarta morelowa
Brownie z kajmakiem i orzechami
Rolada truskawkowa
Lemon cake ciasto cytrynowe bezglutenowe
Chleb bakaliowy ze śliwką
Drożdżówka z makiem
Bułka Kajzerka
Bułka Sznytka
Chleb Wiejski
Chleb Zwykły - krojony
Chleb Słonecznikowy - krojony
Chleb Zwykły
Chleb Razowy - krojony
Chleb Bielański żytni - krojony
Bułka Wrocławska - krojona
Bułka Wrocławska
Chleb Jana - krojony
Chleb Danuty - krojony
Chleb Hetman - krojony
Chleb Magnat - krojony
Bułka tarta
Bagietka Szefa
Przechowywać w temperaturze 18 do 25°C. Przechowywać w suchym miejscu
w oryginalnym opakowaniu, po każdym użyciu zamknąć opakowanie.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów