CUKIERNIA OLSZA
Sernik baskijski
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Spody marchewkowe z orzechami i żurawiną, przełożone serkiem śmietankowym z białą czekoladą, wykończone wirkami czekoladowymi i liofilizowaną marchewką.
Składniki: cukier, mąka PSZENNA serek śmietankowy [MLEKO, ŚMIETANKA, białka MLEKA, sól, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego], czekolada biała
[cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, emulgator E 322 (z SOI), aromat], wirki białe [cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, laktoza (z MLEKA), emulgator:
E 322 (z SOI), naturalny aromat waniliowy], rafinowany olej rzepakowy, woda, masa JAJOWA, marchew 2,3 %, marchew liofilizowana 1,7 %, ORZECHY WŁOSKIE, żurawina
suszona [żurawina (66 %), cukier (33,5 %), olej słonecznikowy (0,5 %)], marchew suszona grys 6 %, gluten PSZENNY, skrobia modyfikowana, substancje spulchniające: węglan sodu, difosforan disodowy; cynamon, rafinowany olej rzepakowy, sól, aromat. Produkt może zawierać ŁUBIN, ORZESZKI ARACHIDOWE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU.
Produkt może zawierać ŁUBIN, ORZESZKI ARACHIDOWE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU.
Produkt zawiera GLUTEN, MLEKO, JAJA, SOJĘ, ORZECHY WŁOSKIE
Sernik baskijski
Sernik baskijski z pistacjami
Makowiec
Makowiec Babci Hani
Babka cytrynowa
Szarlotka Babci Hani
Sernik firmowy
Keks
Brownie z kajmakiem i orzechami
Blok z herbatnikami
Blok z pistacjami
Ciasto piaskowo-cytrynowe
Delicja pistacjowa
Delicja malinowa
Ciasto drożdżowe z kruszonką
Słony karmel z orzechami
Babka marmurkowa w polewie kakaowej
Tartaletka z mascarpone i truskawkami
Keks
Babka waniliowa z wiórkami kokosowymi
Ciasto marchewkowe
Bezglutenowy serniczek z malinami
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Rolada truskawkowa
Mini sernik
Domowa tarta owoce leśne
Domowa tarta morelowa
Domowa tarta cytrynowa
Lemon cake ciasto cytrynowe bezglutenowe
Sernik baskijski
Sernik baskijski z pistacjami
Makowiec Babci Hani
Szarlotka Babci Hani
Sernik firmowy
Brownie z kajmakiem i orzechami
Blok z herbatnikami
Blok z pistacjami
Eklerki mini w czekoladzie
Eklerki mini pistacjowe
Ciasteczka maślane ze śliwkami
Sernik z wiśniami
Ptysie mini
Ptysie mini truskawkowe
Cannoli malinowe
Cannoli pistacjowe
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do 6 °C
Produkt gotowy do spożycia.