KETO CHEF
Makaron konjac noodle (nudle) BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.
Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika.
Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.
NOWA RECEPTURA - bez zapachu! Gotowe w 2 minuty. Spróbuj koniecznie.
woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Makaron konjac noodle (nudle) BIO
Makaron konjac w kształcie ryżu BIO
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron konjac udon BIO
Makaron konjac noodle (nudle) BIO
Makaron konjac lasagne BIO
Etap I: przepłukać zimną wodą 2-3 razy (opcjonalnie)
Etap II: smażyć na patelni przez 1-2 minuty lub podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę
Etap III: dodać do ulubionego sosu, zupy lub sałatki Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksimum 1 tydzień.