HOUSE OF ASIA
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mleko kokosowe A-tip jest doskonałą propozycją dla osób, które doceniają smak kokosa, a jednocześnie nie tolerują popularnego mleka krowiego. Ponadto mleczko kokosowe doskonale nadaje się do zup, sosów, sałatek, a także jako składnik interesujących koktajli.
Mleczko kokosowe jest bardzo popularne w kuchni azjatyckiej. W Polsce jednak również zyskało sporą popularność ze względu na swój wyjątkowy smak oraz wartości odżywcze. Mleczko jest efektem wydobywania esencji z miąższu dojrzałego kokosa, stąd jego zdrowe działanie.
Wykorzystanie mleczka kokosowego w domowej kuchni:
ekstrakt z kokosa 75%
woda
stablizator: karboksymetyloceluloza
emulgator: polisorbat 60
Wymiar liczbowy 400
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Mililitrów |
Kraj pochodzenia | Tajlandia |
Typ | Puszka |
Waga brutto 466
ml
angielski
polski
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe light (tł. 11%)
Napój kokosowy bez cukru BIO
Mleczko kokosowe
Na słodko: do ciast i polew, naleśników, galaretek, lodów. Wyśmienite z deserami ryżowymi i owocowymi Do napojów i drinków: do kawy, kakao i zielonej herbaty. Wspaniale wzbogaca smak egzotycznych drinków Do dań gorących: wzbogaca smak zup, niezastąpione w kuchni orientalnej np. do curry Składniki marynat i sosów: do ryb, owoców morza, mięs i sałatek owocowych
Po otwarciu przełożyć do plastikowego pojemnika. Przechowywać w lodówce przez maksymalnie 3 dni.
Pieńków 147A 05-152 Czosnów
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom. Pieńków 147A 05-152 Czosnów
Thai Coco
Marka | Thai Coco |
Smak raju! Mleczko kokosowe to esencja wydobywana z białego miąższu znajdującego się wewnątrz dojrzałego owocu kokosa. Nie jest ono, jak się błędnie uważa, sokiem znajdującym się wewnątrz kokosa. Wbrew pierwszemu skojarzeniu, nie jest też słodkie, a raczej łagodne i kremowe. I jak każdy produkt z kokosa posiada wspaniały rajski aromat. Mleczko to podstawowy składnik kuchni tajskiej oraz wielu innych z całego świata. Łagodzi smak dań, nadaje im kremowości, dobrze komponuje się z ostrymi przyprawami.
Wyprodukowano w Tajlandii.