SOKOŁÓW
Szynka Basiuni- plastry
Najniższa cena: 3,97 zł
0% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Główne cechy wyróżniające szynki iberyjskie ALTANERA wynikają z czystości rasy zwierząt, ze sposobu odżywiania się świń i wreszcie z procesu peklowania szynki, który trwa zazwyczaj co najmniej od 24 miesięcy. Nasze szynki rasy iberyjskiej ALTANERA pochodzą od świń iberyjskich hodowanych na półwolności, które są karmione na pastwiskach i uzupełniane naturalnymi paszami. Szynka iberyjska ALTANERA jest również rozpoznawalna wizualnie po intensywnie czarnym kolorze kopyta, charakterystycznym dla tej rasy.
Metoda tradycyjna
W suszarni powietrze w naturalny sposób ogrzewa lub chłodzi elementy. Poprzez kontrolę otwarcia okien utrzymywane są odpowiednie warunki wilgotności i temperatury, dzięki czemu sam klimat wpływa na proces suszenia i nadaje naszej szynce iberyjskiej charakter.
Ich mięso z swoim charakterystycznym marmurkowaniem tłuszczu, dostarcza aromatów, które przenoszą Cię na zalesionych pastwiskach na regionie Extremadura w Hiszpanii. Każdy kawałek to przysmak zdolny zachwycić podniebienia najbardziej wymagających smakoszy.
Jak spożywać szynkę iberyjską ALTANERA
Zaleca się spożywanie jej w temperaturze pokojowej, około 21º - 23ºC. W ten sposób będzie można lepiej cieszyć się wszystkimi jego aromatami i właściwościami organoleptycznymi. W tej temperaturze szynka i jej tłuszcz śródmięśniowy osiągają swoje optimum organoleptyczne. Należy unikać spożywania szynki poza tym zakresem temperatur.
Szynka wieprzowa*, sól, cukier, konserwanty (E-252, E-250) i przeciwutleniacz (E-301).
*z rasy Duroc 50%.
145 g szynki wieprzowej użyto do wyprodukowania 100 g produktu końcowego.
Szynka Basiuni- plastry
Najniższa cena: 3,97 zł
0% taniej
Szynka prosciutto crudo
Najniższa cena: 11,59 zł
Szynka konserwowa - plastry
Najniższa cena: 6,99 zł
Szynka eksportowa extra gładka
Najniższa cena: 6,99 zł
Szynka affettati prosciutto cotto
Najniższa cena: 18,05 zł
Szynka wieprzowa - plastry
Soczysta Szynka 100% mięsa bez konserwantów
Szynka Włoska - plastry
Szynka w siatce - plastry
Szynka dziadka - plastry
Szynka gotowana - plastry
Szynka zbójnicka - plastry
Szynka Basi - plastry
Szynka z wędzarki - plastry
Szynka z komina - plastry
Szynka eksportowa
Szynka morlińska wędzona
Szynka od szwagra
Dziadkowa szynka - plastry
Szynka z kotła (136g-204g)
Szynka ze wsi w plastrach BIO
Szynka gotowana w plastrach BIO
Szynka szwarcwaldzka - plastry
Szynka na maśle pieczona plastry BIO
Szynka wieprzowa marynowana po staropolsku - plastry
Szynka dojrzewająca
Szynka Landschinken
Szynka Bauera
Szynka jasna z komina - plastry
STARA WĘDZARNIA szynka
Szynka tyrolska - plastry
Szynka delikatna - plastry
Szynka Złocista - plastry
Szynka Biała - plastry
Sokołowska Krucha szynka gotowana
Sokołowska Krucha szynka gotowana wędzona
Szynka wieprzowa wędzona - plastry
Szynka dębowa dojrzewająca - plastry
Negroni Prosciutto cotto
Szynka wędzona
Szynka w stylu włoskim
Szynka Szwarcwaldzka
Szynka wędzona w ziołach - plastry
Szynka Luft suszona powietrzem - plastry
Szynka Serrano - plastry
Szynka Serrano Gran Reserva
Szynka z beczki plastry (136g-204g)
Szynka Iberyjska
Szynka konserwowa - plastry
Salchichon all natural
Szynka Sokołowska klasyczna - plastry
Szynka olchowa wędzona pieczona
Szynka serrano Duroc reserva 14-miesięcy w plastrach
Espuńa Szynka gotowana 50% Duroc
Szynka zrazowa plastry (160g-240g)
Pakowane w atmosferze ochronnej.
PRZECHOWYWANIE: Przechowywać w temperaturze od 0ºC do 7ºC. Zaleca się otworzyć 5 minut przed spożyciem.
Użyj go bezpośrednio jako składnik bez potrzeby gotowania lub podgrzewania. Możesz również użyć go jako składnik do gotowania.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów