KRAKUS.
Szynka eksportowa
Najniższa cena: 5,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Główne cechy wyróżniające szynki iberyjskie ALTANERA wynikają z czystości rasy zwierząt, ze sposobu odżywiania się świń i wreszcie z procesu peklowania szynki, który trwa zazwyczaj co najmniej od 24 miesięcy. Nasze szynki rasy iberyjskiej ALTANERA pochodzą od świń iberyjskich hodowanych na półwolności, które są karmione na pastwiskach i uzupełniane naturalnymi paszami. Szynka iberyjska ALTANERA jest również rozpoznawalna wizualnie po intensywnie czarnym kolorze kopyta, charakterystycznym dla tej rasy.
Metoda tradycyjna
W suszarni powietrze w naturalny sposób ogrzewa lub chłodzi elementy. Poprzez kontrolę otwarcia okien utrzymywane są odpowiednie warunki wilgotności i temperatury, dzięki czemu sam klimat wpływa na proces suszenia i nadaje naszej szynce iberyjskiej charakter.
Ich mięso z swoim charakterystycznym marmurkowaniem tłuszczu, dostarcza aromatów, które przenoszą Cię na zalesionych pastwiskach na regionie Extremadura w Hiszpanii. Każdy kawałek to przysmak zdolny zachwycić podniebienia najbardziej wymagających smakoszy.
Jak spożywać szynkę iberyjską ALTANERA
Zaleca się spożywanie jej w temperaturze pokojowej, około 21º - 23ºC. W ten sposób będzie można lepiej cieszyć się wszystkimi jego aromatami i właściwościami organoleptycznymi. W tej temperaturze szynka i jej tłuszcz śródmięśniowy osiągają swoje optimum organoleptyczne. Należy unikać spożywania szynki poza tym zakresem temperatur.
Szynka wieprzowa*, sól, cukier, konserwanty (E-252, E-250) i przeciwutleniacz (E-301).
*z rasy Duroc 50%.
145 g szynki wieprzowej użyto do wyprodukowania 100 g produktu końcowego.
Szynka eksportowa
Najniższa cena: 5,99 zł
Szynka od szwagra
Szynka krucha od szwagra
Szynka biała od szwagra
Soczysta Szynka 100% mięsa bez konserwantów
Szynka eksportowa extra gładka
Szynka wieprzowa - plastry
Szynka dziadka - plastry
Szynka zbójnicka - plastry
Szynka w siatce - plastry
Szynka z komina - plastry
Szynka gotowana - plastry
Szynka z wędzarki - plastry
Szynka Włoska - plastry
Szynka Basiuni- plastry
Szynka konserwowa - plastry
Szynka ze wsi w plastrach BIO
Szynka gotowana w plastrach BIO
Szynka wieprzowa marynowana po staropolsku - plastry
Szynka szwarcwaldzka - plastry
Szynka morlińska wędzona
Szynka na maśle pieczona plastry BIO
Szynka na soli morskiej w plastrach bio
Szynka dębowa dojrzewająca - plastry
Dziadkowa szynka - plastry
Sokołowska Krucha szynka gotowana wędzona
Sokołowska Krucha szynka gotowana
STARA WĘDZARNIA szynka
Sucha krakowska bez dodatku konserwantów
Sucha krakowska z borowikami
Sucha krakowska high protein
Wędzona Szynka 100% polskiego mięsa
Szynka wieprzowa wędzona - plastry
Szynka z kotła (136g-204g)
Szynka prosciutto crudo
Szynka Szwarcwaldzka
Szynka dojrzewająca łagodnie wędzona
Szynka tyrolska - plastry
Szynka delikatna - plastry
Szynka Bauera
Szynka Landschinken
Szynka Złota Klasyczna - plastry
Szynka jasna z komina - plastry
Negroni Prosciutto cotto
Szynka Serrano - plastry
Szynka Luft suszona powietrzem - plastry
Szynka wędzona w ziołach - plastry
Szynka w stylu włoskim
Szynka z beczki plastry (136g-204g)
Szynka Biała - plastry
Salchichon all natural
Szynka dojrzewająca
Espuńa Szynka gotowana 50% Duroc
Szynka olchowa wędzona pieczona
Szynka zrazowa plastry (160g-240g)
Szynka Serrano Gran Reserva
Szynka serrano Duroc reserva 14-miesięcy w plastrach
Pakowane w atmosferze ochronnej.
PRZECHOWYWANIE: Przechowywać w temperaturze od 0ºC do 7ºC. Zaleca się otworzyć 5 minut przed spożyciem.
Użyj go bezpośrednio jako składnik bez potrzeby gotowania lub podgrzewania. Możesz również użyć go jako składnik do gotowania.
EMBUTIDOS GOIKOA, S.A.U.
Avda. P. Raimundo de Lumbier, 8
31400 SANGÜESA (Navarra)
Hiszpania
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów