GRAAL Winter
Szprot podwędzany w oleju
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Szprot Winter w oleju Graal ma wyjątkowy, bogaty smak i doskonałą konsystencję. Ryba jest miękka, jednak nie rozpada się podczas nakładania. Firma charakteryzuje się najwyższą jakością i spełnia wszystkie międzynarodowe normy higieniczne.
Szprot to bardzo zdrowa ryba. Jest źródłem zdrowych tłuszczy Omega-3, które pozytywnie wpływają na zdrowie i wygląd skóry oraz włosów. Zawiera dużo białka, wapnia, soli mineralnych i witamin.
Szprot Winter w oleju Graal – najważniejsze informacje:
produkt zawiera omega 3
ten produkt jest źródłem: witaminy D, witaminy B12, kwasów Omega 3
szprot podwędzany 60 % (Sprattus sprattus (SS), obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27 IIId, narzędzie połowu: włok pelagiczny (OTM))
olej rzepakowy
sól
Może zawierać: gluten, gorczycę, mleko, jaja, seler, soję.
produkt zawiera omega 3
ten produkt jest źródłem: witaminy D, witaminy B12, kwasów Omega 3
Wymiar liczbowy 110
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Puszka |
Waga brutto 130
g
Średnia miara (e)
Szprot podwędzany w oleju
Książęce szproty wędzone w oleju
Szprot winter w oleju
Tuńczyk kawałki w sosie własnym
Najni ższa cena: 7,35 zł
Tuńczyk kawałki w oleju roślinnym
Najniższa cena: 7,35 zł
Filety z makreli w sosie pomidorowym
Filety z makreli w oleju
Filety z makreli w sosie pomidorowym ze słodkim chilli
Filety z makreli w ostrym sosie pomidorowym
Szprot w pomidorach
Szprot podwędzany w oleju
Filety bez skóry z makreli w sosie pomidorowym bezglutenowe
Sardynki w sosie pomidorowym
Sardynki w oleju roślinnym
Tuńczyk jednolity w wodzie
Szprot w sosie pomidorowym
MEXICANA Tuńczyk z warzywami
Filety ze śledzia w oleju
Filety ze śledzia w pomidorach
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Zachodnia 22, 84-200 Wejherowo
GRAAL S.A., ul. Zachodnia 22, 84-200 Wejherowo Zakład Produkcyjny POLINORD, ul. Spokojna 3, Kartoszyno, 84-110 Krokowa
Graal
Marka | Graal |
Graal Dla tych, którzy lubią ryby
Obszar połowu ryb Szprot (Sprattus sprattus (SS), obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27 IIId, narzędzie połowu: włok pelagiczny (OTM)).
Wyprodukowano w Polsce.