KNORR FIX
Spaghetti Bolognese
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Vegeta Natur Fix CHILI CON CARNE 45 g
bez dodatku glutaminianu sodu, sztucznych barwników i aromatów
wyprodukowano z naturalnych składników
suszone warzywa 46,2 % (pomidory, cebula, czosnek)
sól
mąka z czerwonej soczewicy
skrobia kukurydziana
słodka papryka czerwona
przyprawy 3,2 % (kolendra, goździki, imbir, kminek)
chili 2,0 %
zioła 0,1 %
Może zawierać gluten, jaja, mleko i seler.
Dodatek MSG | Nie zawiera |
Barwniki sztuczne | Nie zawiera |
Smaki / Aromaty | Nie zawiera |
Może zawierać gluten, mleko,jaja i seler.
Wymiar liczbowy 45
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 50
g
Średnia miara (e)
Spaghetti Bolognese
Soczystego kurczaka z czosnkiem i ziołami + WORECZEK DO PIECZENIA
Mieszanka do potraw chińskich
Spaghetti Napoli
Kurczaka w sosie śmietanowo-ziołowym
Soczyste kotlety mielone
Kurczaka w sosie serowym
Makaron smażony po tajsku
Spaghetti Carbonara
Spaghetti Bolognese extra ziołowe
Burrito tex-mex
Kurczak w pięciu smakach
Kurczak w sosie dyniowym
Kurczak w sosie kurkowym
Zapiekankę serową
Spaghetti Carbonara
Ryż smażony po indyjsku
Kebab doner
Makaron w sosie o smaku kurkowym
Sycący kapuśniak 42g
Bulion warzywny (6 kostek)
Najniższa cena: 2,99 zł
Rosół drobiowy (6 kostek)
Najniższa cena: 2,99 zł
Rosół wołowy (6 kostek)
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa w płynie (bez glutaminianu sodu)
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa do ziemniaków z ziołami
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Przyprawa do złocistego kurczaka
Przyprawa do frytek i chipsów
Przyprawa warzywna do potraw
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze otoczenia.
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze otoczenia.
ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa
Podravka d.d., A. Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Chorwacja
Podravka Polska Sp. z o.o., ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa www.vegeta.pl
Vegeta
Marka | Vegeta |
Podmarka Natur
Produkt odwodniony
www.podravka.com
Chili con carne 25 min, 4 porcje Dodaj: 300 g mięsa mielonego (wieprzowego lub wołowego), 150 g ugotowanej czerwonej fasoli, 100 g kukurydzy konserwowej Sposób przygotowania: Na gorącej patelni z olejem podsmażyć mielone mięso. Dodać 400 ml letniej wody i wsypać zawartość opakowania. Dodać odcedzoną czerwoną fasolę i kukurydzę. Gotować 10 minut, od czasu do czasu mieszając. Podawać z ryżem, chlebem lub torillą.