PRESIDENT
Twaróg Sernikowy (wiaderko)
Najniższa cena: 8,99 zł
22% więcej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
MLEKPOL Twaróg sernikowy 18% w wiaderku to tradycyjny ser z Mazur, pozyskany z najlepszego mleka od krów wypasanych na czystych łąkach Warmii. Śmietankowy w smaku, ma gładką, aksamitną konsystencję. Ser jest idealny do klasycznych serników, jako farsz do naleśników i baza do past.
Opakowanie - wiaderko 1kg
nie wymaga dodatku masła
18 % tłuszczu
serek śmietankowy
twaróg
zawiera: mleko
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Kubek |
Waga brutto 1084
kg
Twaróg Sernikowy (wiaderko)
Najniższa cena: 8,99 zł
22% więcej
Twaróg śmietankowy
Twaróg sernikowy mielony
Twaróg sernikowy 18% (wiaderko)
Smarowaniec Kremowy na Sernik
Ser żółty Gouda (plastry)
Najniższa cena: 14,99 zł
Maślanka Mrągowska naturalna
Najniższa cena: 4,99 zł
Ser żółty Królewski z Kolna (plastry)
Najniższa cena: 15,49 zł
Jogurt jagodowy
Najniższa cena: 1,25 zł
Jogurt truskawkowy
Najniższa cena: 1,25 zł
Ser żółty Salami (plastry)
Najniższa cena: 14,99 zł
Jogurt brzoskwiniowy
Najniższa cena: 1,25 zł
Jogurt wiśniowy
Najniższa cena: 1,25 zł
Ser żółty Złoty Mazur (plastry)
Najniższa cena: 15,49 zł
Ser Salami w plastrach
Ser Mozzarella (plastry)
Ser Gouda w plastrach
Ser Tylżycki w plastrach
Ser Edamski w plastrach
Ser Gouda w plastrach bez laktozy
Ser Gouda w kawałku
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od + 1 °C do + 8 °C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 48 godzin.
48
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
ul. Elewatorska 13, 19-203 Grajewo
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie ul. Elewatorska 13, 19-203 Grajewo www.mlekpol.com.pl
Łaciaty
Marka | Mlekpol |
Marka | Łaciaty |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Polskie z natury
Po więcej przepisów odwiedź najlepszewkuchni.pl
Przepis na sernik Składniki: Łaciaty twaróg sernikowy - 1 kg cukier - 100 g jaja - 6 sztuk Sposób wykonania: - Żółtka utrzeć z cukrem na puszystą masę, dodać Łaciaty twaróg sernikowy. Całość dokładnie wymieszać. - Następnie dodać ubitą pianę z białek i delikatnie wymieszać. Można dodać bakalie. - Masę wylać na blaszkę wysmarowaną tłuszczem posypaną bułką tartą i wyłożoną herbatnikami (herbatniki można zastąpić kruchym ciastem). - Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec ok. 1 godz. w temperaturze 160-170 ℃. Smacznego!
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów