Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Komvida Organic Kombucha to organiczny niepasteryzowany napój ze sfermentowanej herbaty z naturalnymi bąbelkami. Komvida to wegańska, bezglutenowa i zdrowsza alternatywa dla napoju, który można pić przez cały dzień.
Więcej informacji i inspiracji znajdziesz na stronie: https://pl.komvida.com/ lub na Instagramie: komvidakombucha_pl
woda
cukier*
herbata* (0,9 %)
kultura kombuchy (symbioza mikroorganizmów i drożdży)
*Z rolnictwa ekologicznego
Organiczne
woda, cukier*, zielona herbata* (0,9%), kultura kombuchy (symbioza mikroorganizmów i drożdży). *Z rolnictwa ekologicznego.
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Mililitrów |
Typ | Butelka |
Waga brutto 438
ml
Przed otwarciem wymieszać, ale nie wstrząsać. Mogą tworzyć się osady, jest to naturalny proces. Można też pić z osadem. Podawaj dobrze schłodzone.
Przechowywać w lodówce, w temperaturze pomiędzy +2 °C a +8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni. Numer partii/Najlepiej spożyć przed końcem: patrz spód butelki.
7
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - ES-ECO-021-EX, Rolnictwo UE/rolnictwo spoza UE
Komvida
Marka | Komvida |
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Komvida Organic Kombucha to organiczny niepasteryzowany napój ze sfermentowanej herbaty z naturalnymi bąbelkami. Komvida to wegańska, bezglutenowa i zdrowsza alternatywa dla napoju, który można pić przez cały dzień. Więcej informacji i inspiracji znajdziesz na stronie: https://pl.komvida.com/ lub na Instagramie: komvidakombucha_pl
Komvida to wegańska, bezglutenowa i zdrowsza alternatywa dla napoju, który możesz pić przez cały dzień. Napój ten, pity już przez samurajów, uzyskiwany jest dzięki naturalnej fermentacji zielonej herbaty i cukru, którą przeprowadza kolonia bakterii i drożdży zwanych scoby. W Komvida znajdziesz wszystkie zalety tego sfermentowanego napoju, organiczne składniki, naturalne bąbelki i smak, który pokochasz. Wszystkie zalety kombuchy w jednej butelce.
Komvida Kombucha, S.L. założona przez dwóch młodych przedsiębiorców, Nurię i Beę. Inspirację do zrobienia kombuchy zaczerpnęli podczas podróży po Kalifornii. Kombucha jest produkowana w sposób rzemieślniczy i zrównoważony na południu Estremadury.