KUCHAREK
Kostka mięsna (6 kostek) bezglutenowa
Najniższa cena: 1,15 zł
14% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kostka mięsna jest propozycją dla miłośników intensywnych smaków – przyrządzony z niej bulion charakteryzuje się jeszcze większą wyrazistością aromatu w porównaniu do innych kostek bulionowych. Stanowi idealne uzupełnienie przeróżnych zup i sosów, a także gulaszy i pozostałych dań jednogarnkowych.
bez dodatku: tłuszczów utwardzonych, barwników
produkt bezglutenowy
sól
tłuszcz palmowy
skrobia
wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydydisodowe
cukier
ekstrakt wołowy (2,5 %)
aromaty
warzywa suszone (1,4 %): cebula, por, natka pietruszki
suszone mięso wołowe (0,5 %)
Produkt może zawierać: jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę i seler.
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 10
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
g
6
Liczba jednostek 6
Kostka mięsna (6 kostek) bezglutenowa
Najniższa cena: 1,15 zł
14% taniej
Bulion wołowy (6 kostek) bezglutenowy BIO
Rosół wołowy (6 kostek)
Rosół wołowy (6 kostek)
Rosół wołowy (12 kostek)
Bulion cielęcy (12 kostek)
Kostka rosołowa wołowa (6 szt.) bezglutenowa BIO
Rosół wołowy (6 kostek) bezglutenowy
Żurek śląski
Najniższa cena: 0,95 zł
11% taniej
Zupa grzybowa
Najniższa cena: 0,99 zł
14% taniej
Włoszczyzna suszona
Rosół z kury (18 kostek)
Przyprawa do potraw
Rosół drobiowy z włoszczyzną (6 kostek) bezglutenowy
Bulion warzywny (6 kostek) bezglutenowy
Barszcz czerwony
Rosół wołowy (6 kostek) bezglutenowy
Rosół z kury (6 kostek) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,15 zł
14% taniej
Sposób przygotowania: 1 kostkę rozpuścić w 1/2 litra wrzącej wody. Zastosowanie: Otrzymany wywar doskonale nadaje się do wszelkich zup, sosów i potraw mięsnych.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Masa netto: (6 x 10 g) 60 g
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska tel.: +48/32/47 33 833 www.prymatgroup.pl, www.kucharek.pl
Kucharek
Marka | Kucharek |