WINIARY Pomysł na...
Sycący kapuśniak 42g
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Vegeta Natur Fix do kurczaka/sera pieczonego w sosie śmietanowo-ziołowym
wyprodukowano z naturalnych składników
fix na dwa sposoby - wegetariański lub mięsny
bez dodatku glutaminianu sodu, bez dodatku sztucznych barwników i aromatów
suszone warzywa 20,3 % (cebula 12,9 %, szczypiorek, czosnek 2,8 %)
MLEKO odtłuszczone w proszku
sól
skrobia ziemniaczana
skrobia kukurydziana
zioła 4,2 % (koperek 1,6 %, szczypiorek, tymianek, lubczyk, rozmaryn, natka pietruszki 0,5 %)
cukier
słodka czerwona papryka
przyprawy 0,6 % (czarny pieprz 0,2 %, kurkuma, papryka chili, gałka muszkatołowa)
MOŻE ZAWIERAĆ GLUTEN, SELER I JAJA.
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Dodatek MSG | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 35
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
Średnia miara (e)
3
3 porcje
Sycący kapuśniak 42g
Bulion warzywny (6 kostek)
Najniższa cena: 2,99 zł
Rosół drobiowy (6 kostek)
Najniższa cena: 2,99 zł
Rosół wołowy (6 kostek)
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa w płynie (bez glutaminianu sodu)
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa warzywna do potraw
Przyprawa do złocistego kurczaka
Przyprawa do ziemniaków z ziołami
Przyprawa do frytek i chipsów
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze otoczenia.
ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa
PODRAVKA d.d., A. Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Chorwacja
Podravka Polska Sp. z o.o., ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa www.vegeta.pl
Vegeta
Marka | Vegeta |
Podmarka Natur
Green Dot
Odpowiedni dla wegetarian
Danie mięsne Kurczak w sosie śmietanowo-ziołowym 400 g piersi z kurczaka, 200 ml śmietanki Sposób przygotowania: Pierś z kurczaka pokroić w kostkę i usmażyć na rozgrzanej patelni na oleju. Zawartość opakowani wymieszać ze śmietanką i 300 ml wody, dodać do kurczaka i gotować na małym ogniu przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając. Rekomendacja Vegety: Danie można podawać z ryżem lub makaronem, posypać świeżymi ziołami i tartym serem. Danie wegetariańskie Ser pieczony w sosie śmietanowo-ziołowym 250 g twardego sera (np.: sera halloumi), 200 ml śmietanki Sposób przygotowania: Ser pokroić w kostkę i usmażyć na rozgrzanej patelni na oleju. Zawartość opakowania wymieszać ze śmietanką i 300 ml wody. Przygotowaną mieszankę dodać do sera i gotować na małym ogniu przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając. Rekomendacja Vegety: Danie można podawać z kaszą, ryżem lub makaronem. Można użyć sera owczego. Dla zaostrzenia smaku dodać drobno pokrojoną papryczkę chili. Posypać świeżymi ziołami.