SMAKMAK
Krokiety z pieczarkami i mozzarellą
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Panierowane i smażone naleśniki z farszem kapuściano-grzybowym.
Mąka pszenna, woda, kapusta kwaszona parzona 19%, bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), olej rzepakowy, grzyby duszone 4% (woda, grzyby leśne 2%, cebula, pieczarka 0,5%, olej rzepakowy), jaja, cukier, cebula smażona (cebula, olej rzepakowy), substancje spulchniające: wodorowęglan sodu i difosforan disodowy, sól spożywcza, płatki ziemniaczane, przyprawy, błonniki roślinne, hydrolizat białka sojowego, karmel amoniakalno-siarczynowy, ocet, syrop glukozowy, aromaty, ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Produkt zawiera: jaja, zboża zawierające gluten, soję.
Produkt może zawierać: mleko, seler, ryby, mięczaki, skorupiaki, gorczycę, siarczyny.
Krokiety z pieczarkami i mozzarellą
Krokiety z kapustą i grzybami
Krokiety z kapustą i grzybami BIO
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Przechowywać w temperaturze chłodniczej, od 0°C do 8°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce spożyć w ciągu 24 godzin
Produkt garmażeryjny wyjąć z opakowania i spożywać po podgrzaniu:
w kuchence mikrofalowej: 600 W około 4-5 minut
na patelni: na rozgrzanym oleju roślinnego około 4-5 minut
w piekarniku: temperatura 180°C przez około 5 minut
P.P.H. "KOTWICA" A. Godlewski Sp. z o.o. ul. Marysińska 3a, 04-617 Warszawa