PROSTE HISTORIE VEGAN
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Cena przed obniżką: 13,69 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Spróbuj Wege Tajskie to wegańskie danie inspirowane kuchnia tajską – kuskus perłowy, aromatyczne przyprawy, ananas i nuty liście kaffiru.
Spróbuj Wege to doskonałe, wyraziste w smaku bezmięsne posiłki oparte na połączeniach ryżu, kasz, warzyw i dressingu. Odpowiednio dobrana mieszanka przypraw i składników sprawia, że danie smakuje zarówno na zimno, jak i po podgrzaniu. Szybka w przygotowaniu, sycąca porcja Spróbuj Wege jest świetną alternatywą, gdy brakuje czasu lub okazji na przygotowanie klasycznego obiadu. Produkty Spróbuj Wege wygodnie przechowuje się bez lodówki.
Kuskus perłowy 34% (gluten), fasolka szparagowa 17%, marchew 17%, ananas 7%, orzeszki arachidowe 5%, olej rzepakowy, sos sojowy (soja, gluten), ekstrakt z miąższu kokosa (ekstrakt z kokosa, woda), rodzynki 2,8%, woda, koncentrat soku jabłkowego, sok z limonki, sól kamienna, curry 0,5%, przyprawy, cukier trzcinowy, czosnek, liście limonki kaffir 0,1%.
Produkt zawiera: gluten, gorczycę, soję.
Może zawierać: seler, orzeszki arachidowe i inne orzechy.
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Cena przed obniżką: 13,69 zł
Kompozycja 7 ziaren i soczewicy
Najniższa cena: 9,99 zł
Fasolka po grecku WEGE (smak z Grecji)
Bezmięsny gyros ziołowo-czosnkowy
Bezmięsny kebab słodkie chilli
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Sajgonki z warzywami
Danie instant z sosem Japoński klasyczny
Danie instant z sosem Japońskie curry
Polska fasolka po bretońsku
Warzywne Burrito z ryżem
Warzywne risotto z patelni
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym bezglutenowe
Gołąbki wegetariańskie z ryżem naturalnym bezglutenowe
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Placki ziemniaczane
Roślinny doner a la baranina
Teksańska fasolka cayenne
Kaszetka z orkiszem
Kaszetka z bulgurem
Flaczki z boczniaków (wegańskie)
Danie orientalne z kuskusem perłowym i ciecierzycą
Danie tajskie z kuskusem perłowym i ananasem
Bezglutenowe pierogi z soczewicą
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
Grzybowy strogonow z boczniakami i pieczarkami (wegański)
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Meksykańskie chili sin carne
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem
Wegańskie pierogi z malinami
Indyjska fasolka curry
Danie włoskie z makaronem i oliwą z oliwek
Kaszetka z zieloną fasolką
Chilli sin carne z ryżem
Kaszetka z komosą ryżową
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Bigos z grzybami (wegetariański) BIO
Danie orientalne z kuskusem perłowym i ciecierzycą
Danie włoskie z makaronem i oliwą z oliwek
Danie kontynentalne z kaszą bulgur i kiełkami
1.Kuchenka mikrofalowa: Nakłuj lub zdejmij folię talerzyka i umieść w kuchence. Podgrzewaj na najwyższej mocy od 1 min do 1,5 min.
2. Naczynie z wodą: Umieść zamknięty talerzyk w naczyniu z gotującą się wodą, podgrzewaj 8 min. 3. Patelnia, garnek: Zawartość talerzyka podgrzewaj w naczyniu od 7 do 8 min.