FIT&EASY
Mix sałatkowy młodych listków - Romantica
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Słodko-kwaśny miks Bordo ze szpinakiem, burakiem i cz.kapustą to świeża, kolorowa, różnorodna, ciesząca oko bordowymi składnikami mieszanka warzyw. Unikalna na rynku, gdyż można ją pysznie przyrządzić zarówno na ciepło, jak i na zimno. Inspiracja dla konsumenta – przepisy znajdują się w środku etykiety.
Warzywa w zmiennych proporcjach: Szpinak, kapusta czerwona, burak, młode listki botwinki.
Może zawierać seler
Mix sałatkowy młodych listków - Romantica
Sałata mix - Weekend
Active Duopack 2x50g
Mix sałat Family
Mix sałat ze szpinakiem
Mix sałat Active
Mix sałat Intense
Mix sałat Party
Mix z białą kapustą
Mix świeżych sałat BIO
Sałata mix Fantazja
Sałatka Party
Szpinak myty
Mix sałatkowy młodych listków - Romantica
Sałata mix - Weekend
Active Duopack 2x50g
Mix sałat Family
Mix sałat Intense
Mix sałat ze szpinakiem
Mix sałat Active
Mix sałat Party
Rukola BIO
Szpinak Baby BIO
Sałata Roszponka
Mix z białą kapustą
Jarmuż myty
Rukola
Świeże warzywa na wok
od +2˚C do +7˚C
Produkt umyty i gotowy do spożycia.
Przygotuj na zimno:
Składniki: Fit & Easy Bordo 150g, 20 sztuk winogron, 3 plasterki szynki parmeńskiej.
Dressing: 1,5 łyżki octu winnego z czerwonego wina, 1 łyżka musztardy Dijon, 2 łyżeczki miodu, 2 łyżki oliwy z oliwek
Przygotowanie: Winogrono pokroić na ćwiartki, szynkę porwać na drobne kawałki. Wsypać do salaterki mix Bordo, wysypać ćwiartki winogron, posypać kawałkami szynki. Przygotować dressing, mieszając dokładnie wszystkie składniki.
Przygotuj na ciepło:
Składniki: Fit & Easy Bordo 150g, 250g suchego makaronu tagliatelle, 100g suszonej żurawiny, 1 ser typu camembert, ocet balsamiczny, garść orzechów pinii.
Przygotowanie: Ugotować makaron. Ser typu camembert pokroić w plasterki. Na patelni rozgrzać oliwę, dodać mix Bordo, podsmażyć minutę ciągle mieszając, dorzucić żurawinę i ugotowany makaron. Wszystko wymieszać na patelni i przełożyć do salaterki. Na wierzchu ułożyć plastry sera typu camembert. Polać kilkoma kroplami octu balsamicznego i posypać prażonymi orzechami pinii.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów