BELL
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
SOBRASADA – rodzaj kiełbasy typowej wyłącznie dla wyspy Majorka.
Wytwarzana jest z mięsa wieprzowego z dodatkiem przede wszystkim papryki, ma charakterystyczny łagodny smak. Łatwe do smarowania.
Boczek wieprzowy , chuda wieprzowina, papryka, sól, dekstroza, naturalny aromat rozmarynu, pieprz czarny i przeciwutleniacze (ekstrakty bogate w tokoferol, estry kwasów t³uszczowych i kwasu askorbinowego). Miód (20%)
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Szynka reserva all natural
Metka tatarska
Chorizo all natural
Jagnięcina dojrzewająca
Przechowywać w temperaturze od 2ºC do 8ºC. Pakowane w atmosferze ochronnej.
Po otwarciu spożyć w ciągu 10 dni.