LISNER
Przerybna pasta z tuńczyka z twarożkiem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Surówka po żydowsku to kompozycja chrupiącej białej kapusty, marchwi, kiszonego ogórka, drobno posiekanej słodkiej cebuli i jabłka. Doskonały dodatek do pieczonego drobiu, ryby i dań grillowych. Połączenie delikatnej kapusty z kwasowością ogórka daje smak, któremu trudno się oprzeć.
Kapusta biała 49%, marchew 12%, ogórek kiszony pasteryzowany 12%, cebula, cukier, jabłko, por, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, musztarda (woda, gorczyca, ocet, cukier, sól, przyprawy), sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przyprawy
Produkt zawiera: gorczyca. Produkt może zawierać: gluten, jaja, soję mleko, seler.
Przerybna pasta z tuńczyka z twarożkiem
Sałatka z brokułami i z jajkiem
Sałatka polska - tradycyjna warzywna
Sałatka warzywna z jajkiem
Sałatka warzywna z groszkiem po polsku
Sałatka grecka
Sałatka jarzynowa
Sałatka z chrupkim selerem i szynką
Sałatka z chrupkim selerem i fasolą
Sałatka Warzywna z Kurkami
Produkt gotowy do spożycia bez dodatkowej obróbki.
Warunki chłodnicze. Przechowywać w temperaturze od +2 ºC do +6 ºC. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 godzin.