DAN CAKE
Babka cytrynowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tort podwójnie czekoladowy pokryty masą czekoladowo śmietankową.
Mrożony
Cukier; czekolada (17%)[cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator (E322 z SOI), wanilina]; mąka PSZENNA; margaryna [tłuszcz roślinny(palmowy),olej roślinny(rzepakowy),woda, emulgatory (E471 i E322 ze słonecznika), sól, substancja konserwująca (E200), regulator kwasowości(E330), aromat masła,
barwnik (E160a)]; pasteryzowana masa JAJOWA; ŚMIETANA; miód pitny trójniak [miód pszczeli, woda, przyprawy korzenne, dodatek soków owocowych]; woda; MASŁO; olej rzepakowy; kakao; proszek do pieczenia[substancje spulchniające(E450,E500), mąka PSZENNA].
Alergeny obecne w produkcie: gluten pszenny, mleko, jaja.
Alergeny obecne na zakładzie: orzechy i orzeszki ziemne, soja, sezam.
Babka cytrynowa
Keks
Szarlotka Babci Hani
Sernik baskijski
Sernik baskijski z pistacjami
Szarlotka
Makowiec Babci Hani
Delicja malinowa
Delicja pistacjowa
Brownie z kajmakiem i orzechami
Ciasto Orzechowiec
Sernik firmowy
Babka marmurkowa w polewie kakaowej
Sernik
Blok z herbatnikami
Blok z pistacjami
Ciasto drożdżowe z kruszonką
Keks
Słony karmel z orzechami
Ciasto marchewkowe
Ciasto piaskowo-cytrynowe
Makowiec
Bezglutenowy serniczek z malinami
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Tartaletka z mascarpone i truskawkami
Rolada truskawkowa
Babka waniliowa z wiórkami kokosowymi
Domowa tarta cytrynowa
Domowa tarta owoce leśne
Domowa tarta morelowa
Lemon cake ciasto cytrynowe bezglutenowe
Mini sernik
Po przygotowaniu, produkt jest mrożony i przechowywany w temperaturze od -18°C do -20°C.
Produkt gotowy do spożycia, po rozmrożeniu, bez dodatkowej obróbki. Rozmrażać w warunkach chłodniczych.
Warunki mroźnicze, temperatura od -20°C do -18°C
Warunki chłodnicze, temperatura od +1 °C do +5°C