DAN CAKE
Babka cytrynowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjna szarlotka z dużymi kawałkami jabłek na kruchym spodzie pokryta kruszonką i posypana cukrem pudrem.
Mrożony.
Jabłka (55%); mąka PSZENNA; margaryna [tłuszcz roślinny(palmowy),olej roślinny(rzepakowy),woda, emulgatory (E471 i E322 ze słonecznika), sól, substancja konserwująca (E200), regulator kwasowości(E330), aromat masła, barwnik (E160a)]; cukier; skrobia PSZENNA; skrobia modyfikowana; pasteryzowana masa JAJOWA; SERWATKA w proszku; skrobia ziemniaczana; glukoza; substancje spulchniające: E450, E500; cynamon; LAKTOZA; aromaty; tłuszcz palmowy; barwnik: E160a; olej rzepakowy; substancja zagęszczająca: E415; regulator kwasowości: E330; stabilizator: E327; przeciwutleniacz: E300
Alergeny obecne w produkcie: gluten pszenny, mleko, jaja.
Alergeny obecne na zakładzie: orzechy i orzeszki ziemne, soja, sezam.
Babka cytrynowa
Keks
Szarlotka Babci Hani
Babka marmurkowa w polewie kakaowej
Makowiec Babci Hani
Makowiec
Delicja malinowa
Delicja pistacjowa
Sernik
Sernik baskijski
Sernik baskijski z pistacjami
Szarlotka
Sernik firmowy
Babka waniliowa z wiórkami kokosowymi
Ciasto piaskowo-cytrynowe
Ciasto Orzechowiec
Rolada truskawkowa
Keks
Słony karmel z orzechami
Bezglutenowy serniczek z malinami
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Tartaletka z mascarpone i truskawkami
Brownie z kajmakiem i orzechami
Blok z pistacjami
Blok z herbatnikami
Ciasto drożdżowe z kruszonką
Lemon cake ciasto cytrynowe bezglutenowe
Ciasto marchewkowe
Mini sernik
Domowa tarta cytrynowa
Domowa tarta owoce leśne
Domowa tarta morelowa
Po przygotowaniu, produkt jest mrożony i przechowywany w temperaturze od -18°C do -20°C.
Produkt gotowy do spożycia, po rozmrożeniu, bez dodatkowej obróbki. Rozmrażać w warunkach chłodniczych.
Warunki mroźnicze, temperatura od -20°C do -18°C
Warunki chłodnicze, temperatura od +1 °C do +5°C