POLSKA RÓŻA
100% Sok z Malin
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Płatki róży w cukrze to jeden z najbardziej charakterystycznych dla polskiej tradycji kulinarnej przetworów. Przygotowywało się je już w Galicji – jako dodatek do ciastek, pączków i aromatycznych ciast. Tak też stosuje się je do dziś, m.in. z uwagi na wyjątkowy smak tego kwiatu i jego właściwości – znane od wieków w tradycji ludowej.
Skład: cukier, płatki róży fałdzistolistnej (30 %), kwas cytrynowy (jako regulator kwasowości)
100% Sok z Malin
100 % Sok z kurkumy
100% Sok z Rokitnika
100% Sok z Żurawiny
100% Sok z Aronii
Syrop malinowy
Syrop z pigwowca
Syrop różano - malinowy
Syrop malinowy
Syrop limonkowy
Sok z naturalną witaminą C
Domowy syrop z czarnej porzeczki
Domowy syrop różany
Syrop kurkumowo-imbirowy
SHOT na odporność
Syrop z kwiatu bzu
Najlepiej spożyć w ciągu miesiąca od otwarcia, przechowywać w lodówce
Polska Róża Ernest Michalski Sp.z o.o ul. Róży 5, Falenty Nowe, 05-090 Raszyn NIP:521-36-78-378