SCHAR
Spody do pizzy bezglutenowe (2 szt. - 2x150g)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bezglutenowe i wegańskie spody do przygotowania domowej pizzy. Są całkowicie wolne od wszelkich alergenów. Wystarczyć nałożyć ulubione składniki i włożyć na 6 minut do piekarnika, aby cieszyć się smakiem chrupiącej pizzy.
Woda, skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, tapiokowa), mąka ryżowa, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), syrop ryżowy, glukoza, drożdże, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), sól.
Spody do pizzy bezglutenowe (2 szt. - 2x150g)
Wafle gryczane bezglutenowe BIO
Bezglutenowa focaccia z rozmarynem
Pan Grati - bezglutenowa bułka tarta
Wafle kukurydziane bezglutenowe BIO
Przechowywać w temperaturze 14 - 21 °C, z dala od źródła ciepła i promieni słonecznych.
Sposób przygotowania: Piekarnik nagrzej do 190 ℃. Na spód od pizzy nałóż sos pomidorowy i ulubione dodatki. Pizzę podgrzewaj w piekarniku przez 6 minut.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.