BIO PLANET
Tapioka (skrobia z manioku) bezglutenowa BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tapioka KOALA - w formie drobnych granulek jest nawodniona, co oznacza, że nie wymaga tak jak zwykła mąka z manioku użycia wody - jedyna na polskim rynku!
Z tapioki KOALA można zatem w błyskawiczny i łatwy sposób przyrządzić proste, bezglutenowe, pożywne danie, np. w formie pysznych placków, zamiast pieczywa.
Placki z tapioki KOALA smażone na patelni, bez użycia tłuszczu! Sam sposób smażenia jest niesamowity. Wsypujemy granulki na zimną patelnię. Granulki po chwili sklejają się tworząc placek gotowy do odwrócenia na drugą stronę.
To naprawdę proste! W zaledwie 5 minut można zrobić wyjątkowe danie i zaskoczyć domowników nowym menu! Na bazie placka z tapioki można zrobić nieograniczoną ilość wersji pysznego, zdrowego i pożywnego dnia! Na słodko, na słono, pikantne! Na śniadanie, na obiad lub na deser!
Skrobia z manioku, woda.
TAPIOKA to produkt bezglutenowy, hipoalergiczny, 100% naturalny, bez konserwantów, lekko strawny i bardzo pożywny, wytwarzany ze skrobi (mączki) pozyskiwanej z bulw manioku jadalnego, w kuchni brazylijskiej stanowiącego podstawę żywienia. Produkt vegański.
Tapioka (skrobia z manioku) bezglutenowa BIO
Mąka z tapioki
Suche i bezsłoneczne miejsce/ w temperaturze od +10°C do +20°C.