ALLOS
Pasta kremowa z awokado bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 11,15 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta warzywna z grillowanym bakłażanem to coraz częściej spotykany dodatek do mięsa lub pieczywa, popularny nie tylko wśród osób stosujących dietę wegetariańską czy wegańską. Ta pasta skrywa w słoiczku esencję smaku tego wyjątkowego warzywa.
Pasta Wawrzyniec z grillowanym bakłażanem wyróżnia się doskonałą konsystencją i nasyceniem. Słoiczek mieści wszystko, co najlepsze w podpieczonym warzywie.
Produkt może znaleźć wiele różnorodnych zastosowań, nie tylko zimno. Doskonale wzbogaci smak potraw na bazie makaronu. Ponadto można go zastosować jako dip zaserwowany do chrupiących przekąsek lub posmarować pastą pieczywo spożywane przy okazji śniadania lub kolacji.
Produkt może zawierać:soję,gorczycę, jaja, mleko.
Bakłażan grillowany -33%, olej rzepakowy, seler, ciecierzyca (ciecierzyca, woda, sól, cukier), woda, pomidory suszone -2,1% (pomidory -1,8%, sól), koncentrat pomidorowy, sól morska, pestki dyni, bazylia, cukier, koncentrat soku z cytryny, czosnek. Produkt może zawierać soję, gorczycę, jaja, mleko, ryby, gluten.
Produkt może zawierać soję, gorczycę, jaja, mleko, ryby, gluten.
Pasta kremowa z awokado bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 11,15 zł
Pasta kremowa z pomidorami cherry i bazylią bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 11,99 zł
Smarowaniec klasyk
Pasztet sojowy z pomidorami bezglutenowy
Pasztet sojowy z pieczarkami bezglutenowy
Pasztet sojowy klasyczny bezglutenowy
Pasztet sojowy z koperkiem bezglutenowy
Pasta warzywna z grillowanym bakłażanem
Pasta warzywna ze słodką cebulą i suszonymi pomidorami
Pasta warzywna z suszonymi pomidorami i żurawiną
Pasta warzywna z ciecierzycą, pieprzem i czarnuszką
Pasta warzywna z grillowaną cukinią i curry
Smalczyk roślinny z tofu z cebulką
Vege smalczyk z fasoli z jabłkiem i cebulką
Pasta z pestkami słonecznika z suszonymi pomidorami i bazylią
Paprykarz z kaszą jaglaną
Wegański pasztet z soczewicy
Wegański pasztet z fasoli
Pasta z tofu z papryką i chilli bezglutenowa
Pasta z tofu z cebulką i drożdżami
Paprykarz wegetariański z kaszą jaglaną bezglutenowy
Smalczyk wegetariański
Pasztet pomidorowy z cieciorką bezglutenowy
Pasta warzywna meksykańska bezglutenowa
Pasta warzywna z trzema rodzajami papryki bezglutenowa BIO
Pasta warzywna ze szpinakiem i orzechami piniowymi bezglutenowa BIO
Śniadanie z tofu bez jajek
Pasta warzywna z grillowanym bakłażanem
Pasta warzywna ze słodką cebulą i suszonymi pomidorami
Pasta warzywna z czerwoną papryką
Pasta warzywna z suszonymi pomidorami i żurawiną
Pasta warzywna z ciecierzycą, pieprzem i czarnuszką
Pasta warzywna z grillowaną cukinią i curry
Hummus z pestkami dyni i słonecznika
Pasztet z fasoli z pomidorami i papryką
Przechowywać w lodówce w temperaturze +4 do +10 stopni C. Produkt spożyć bezpośrednio po otwarciu
Produkt do smarowania i ciepłych zastosowań kulinarnych.