Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Całe marynowane leśne kurki to delikatnie kwaśne grzyby w lekkiej zalewie octowej. Sprawdzą się zarówno jako dodatek do dania głównego, jak i składnik sosów. Mogą być także użyte do pierogów, uszek i pasztecików.
Całe marynowane kurki są tradycyjnie przyprawione gorczycą, pieprzem i liściem laurowym.
Całe marynowane leśne kurki - świetny pomysł na przystawkę
Poznaj Dobrą Żywność
kurki (pieprznik jadalny)
woda
ocet spirytusowy
cukier
cebula
marchew
sól
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
gorczyca
pieprz naturalny ziarnisty
liść laurowy
Wymiar liczbowy 280
Masa po odsączeniu 130
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
Waga brutto 544
g
polski
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze do +4°C przez 72 godziny.
ul. Baranowicka 119 15-501 Białystok
Pojemność: 300 ml
PHZ KASOL J.A. Kazberuk ul. Baranowicka 119 15-501 Białystok
Leśne Skarby
Marka | Leśne Skarby |
Green Dot
Grzyboznawca nr 1170
Kraj pochodzenia głównego składnika - podany na wieczku wg kodów ISO 3166.