SOKOŁÓW
Gulasz angielski
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Konserwa sterylizowana, drobiowa, średnio rozdrobniona, wyprodukowana z mięsa z nogi kurczaka bez skóry oraz dozwolonych substancji dodatkowych. Kawałki mięsa z nogi kurczaka równomiernie rozmieszczone w całej masie konserwy, blok konserwy wynikający z kształtu opakowania, tworzący jednolita bryłę, dopuszcza się pojedyncze otwory powietrza, a także pęcherz powietrza z przebarwieniem. Konsystencja soczysta, struktura jednolita, zwarta w całej masie konserwy, niedopuszczalne grudki lub drobiny kości. Na przekroju widoczne kawałki mięsa. Barwa jasno różowa, niedopuszczalna niejednolitość barwy z wyjątkiem okolic pęcherza powietrznego, gdzie kolor farszu nabiera barwy szarej. Smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalne zapachy i posmaki obce.
89% mięsa
mięso z kurcząt 89%
woda
błonnik pszenny
sól
stabilizatory: agar, karagen, difosforany
maltodekstryna
przyprawy
cukier
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
substancja konserwująća: azotyn sodu
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, seler, gorczycę, soję, mleko i produkty pochodne, jaja.
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, seler, gorczycę, soję, mleko i produkty pochodne, jaja.
Wymiar liczbowy 160
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Puszka konserwowa |
Waga brutto 191
g
polski
Gulasz angielski
Szynka eksportowa
Najniższa cena: 5,99 zł
Szynka eksportowa z piersi kurczaka
Najniższa cena: 6,35 zł
Szynka od szwagra
Szynka biała od szwagra
Szynka krucha od szwagra
Szynka eksportowa extra gładka
Parówki z szynki
Parówki z piersi kurczaka
Krakowska sucha z szynki
Kiełbasa myśliwska
Kabanosy klasyczne wieprzowe
Kabanosy klasyczne drobiowo-wieprzowe
Żywiecka sucha
Kiełbasa żywiecka
Kiełbasa krakowska sucha
SALAMI SICILIANO (2x40g)
Przechowywać w temperaturze od +5°C do +25°C.
Min. temp. °C 5
Maks. temp. °C 25
Morliny 15 14-100 Ostróda
Animex Foods Sp. z o.o. sp. k. Morliny 15 14-100 Ostróda Oddział w Dębicy ul. Słoneczna 5 39-200 Dębica
Krakus
Marka | Krakus |