Perfekcyjnie wyważone połączenie prawdziwej czekolady, aksamitnych lodów Magnum oraz prażonych migdałów.
Nic nie równa się rozkoszy charakterystycznego dźwięku pękającej czekolady, która powstaje ze starannie wyselekcjonowanych ziaren kakaowca.
Otwórz, ściśnij, aby przełamać czekoladową polewą i zanurz łyżeczkę, odkrywając sekret niezwykłego smaku Magnum.
Chrupiąca, gruba polewa z mlecznej czekolady. Nic nie powstrzyma Cię przed spróbowaniem.
Aksamitne lody Magnum zawdzięczają swój doskonały smak laskom wanilii pochodzącej z Madagaskaru.
Kremowa konsystencja Magnum kryje zatopione w niej kawałki mlecznej czekolady oraz prażonych migdałów.
Najpopularniejsze lody Magnum. Idealnie wyważone połączenie chrupiącej czekoladowej polewy i waniliowych lodów.
Waniliowe lody Magnum o aksamitnej konsystencji oblane chrupiącą polewą z białej czekolady.
Ekscytujące doznanie rubinowej czekolady couverture, która doskonale łączy się z lodami o smaku białej czekolady.
Czekolada Magnum powstaje ze starannie selekcjonowanych ziaren kakaowca, które najpierw przechodzą odpowiedni proces fermentacji i suszenia w pełnym słońcu. Dopiero, gdy są idealnie wysuszone, nadają się do dalszego przetworzenia.
Po selekcji i prażeniu, ziarna kakaowca są mielone i łączone z innymi składnikami. Tak powstaje ciepła, gęsta czekolada, która po zetknięciu z kremowymi lodami waniliowymi natychmiast zastyga, tworząc polewę Magnum.
Magnum współpracuje z organizacją Rainforest Alliance, aby mieć pewność, że wszystkie ziarna kakaowe, z których powstają lody Magnum, są pozyskiwane w sposób przyjazny dla środowiska i lokalnych społeczności.