SECPOL
Sękacz Królewski
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ciasto drożdżowe z dużą ilością maku.
Ciasto makowiec Putka to wyjątkowe ciasto drożdżowe z dużą ilością maku. Wykonywane jest tylko z najwyższej jakości składników. Stanowi nieodłączny element polskich stołów podczas świąt. Doskonale smakuje w towarzystwie kawy.
Makowiec Putka tworzony jest według tradycyjnej receptury. Posiada ciekawy, lekko słodkawy smak z wyczuwalną nutą skórki pomarańczowej. Sprzedawany jest w wygodnym opakowaniu z tworzywa sztucznego.
Ciasto makowiec – coś słodkiego nie tylko na święta:
masa makowa (54%) (mak (23%), cukier, JAJA, jabłko, woda, rodzynki,
skórka pomarańczowa, skrobia ziemniaczana, aromat migdałowy), mąka PSZENNA,
cukier, margaryna (olej rzepakowy, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), JAJA, ORZESZKI ARACHIDOWE, drożdże, mak (1%), olej rzepakowy, MLEKO w proszku,
sól, aromat waniliowy, barwnik: karoteny.
Pszenica | Zawiera |
Jaja | Zawiera |
Mleko | Zawiera |
Soja | Zawiera |
Orzechy | Zawiera |
Sękacz Królewski
Sękacz Królewski w polewie
Szarlotka Babci Hani
Sękacz Królewski
Szarlotka
Ciasto drożdżowe z kruszonką
Sernik baskijski z pistacjami
Sernik baskijski
Delicja malinowa
Delicja pistacjowa
Sękacz Królewski w polewie
Blok z pistacjami
Blok z herbatnikami
Keks
Mini sernik
Tartaletka z mascarpone i truskawkami
Chleb bakaliowy ze śliwką
Brownie z kajmakiem i orzechami
Keks
Ciasto marchewkowe
Babka cytrynowa
Bezglutenowy serniczek z malinami
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Rolada truskawkowa
Kostka marchewkowa
Ciasto piaskowo-cytrynowe
Makowiec Babci Hani
Słony karmel z orzechami
Sękacz Królewski kostki w polewie
Sernik z wiśniami
Ciasto o smaku cappuccino
Wianek z białym makiem
Bułka Kajzerka
Bułka Sznytka
Chleb Zwykły
Chleb Razowy - krojony
Bułka tarta
Bułka Grahamka słonecznikowa
Bułka Orkiszowa
Bagietka Szefa
Bułka Wrocławska - krojona
Bułka Wrocławska
Chałka
Bułka Grahamka
Bułka Rustiko
Chleb żytni
Chleb Sitkowy
Chleb Wileński
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.