Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Alpro sojowe z żywymi kulturami bakterii, o smaku truskawka-wiśnia-daktyle to w 100% roślinna alternatywa dla klasycznych jogurtów smakowych, produkowana z soi wolnej od modyfikacji genetycznych. Bez dodatku cukru (zawiera wyłącznie naturalnie występujące cukry), laktozy ani glutenu. Produkt stanowi świetne źródło białka, wapnia oraz witamin: D, B12 i B2. Zawiera żywe kultury bakterii jogurtowych i doskonale sprawdzi się w roli samodzielnej przekąski lub jako dodatek do owsianek, granoli czy musli.
Bez dodatku cukru*
Zawiera żywe kultury bakterii
Źródło białka oraz wapnia i witamin B2, B12, D
100% roślinny
Naturalnie nie zawiera laktozy
Bezglutenowy
Soja wolna od modyfikacji genetycznych
*Zawiera naturalnie występujące cukry
baza sojowa (81,8 %) (woda, obłuszczone ziarno soi (9,5 %))
mieszanka owoców (16,8 %) (wiśnia (3,4 %), daktyle (3,2 %), truskawka (3,2 %)
soki zagęszczone: z daktyli (3,1 %), z wiśni (2,7 %), z truskawek (1,2%))
regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu)
stabilizator (pektyny)
wapń
sok z czarnej marchwi zagęszczony
sól morska
przeciwutleniacze (mieszanina tokoferoli, estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego)
aromaty
witaminy B2, B12, D2
kultury jogurtowe (S. thermophilus, L. bulgaricus)
Może zawierać orzechy (nie zawiera orzeszków ziemnych). Produkt bezglutenowy.
bez dodatku cukru, zawiera naturalnie występujące cukry z owoców
Źródło wapnia oraz witaminy B2, B12 i D2
Bezglutenowy
Bez laktozy
Bez dodatku cukru
Produkt odpowiedni dla wegan
Przeciwutleniacze | Zawiera |
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pot |
g
Średnia miara (e)
Najlepiej spożyć przed: na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +7 °C. Po otwarciu zamknąć i spożyć w ciągu 5 dni.
5
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 7
Alpro
Marka | Alpro |
Certified B Corporation
V-Label (European Vegetarian Union)
Alpro sojowe z żywymi kulturami bakterii, o smaku truskawka-wiśnia-daktyle to w 100% roślinna alternatywa dla klasycznych jogurtów smakowych, produkowana z soi wolnej od modyfikacji genetycznych. Bez dodatku cukru (zawiera wyłącznie naturalnie występujące cukry), laktozy ani glutenu. Produkt stanowi świetne źródło białka, wapnia oraz witamin: D, B12 i B2. Zawiera żywe kultury bakterii jogurtowych i doskonale sprawdzi się w roli samodzielnej przekąski lub jako dodatek do owsianek, granoli czy musli.